Adriana Bahmuțeanu a îngropat securea războiului. Cum stau lucrurile între ea și fostul soț, Silviu Prigoană: „E totul rezolvat, mai lucrăm doar la formalități”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit în ce relații este acum cu Silviu Prigoană, fostul soț, după zeci de scandaluri. De-a lungul timpului între ei au existat mai multe neînțelegeri, unele dintre ele recente.

07 feb. 2024, 16:31
Adriana Bahmuțeanu a îngropat securea războiului. Cum stau lucrurile între ea și fostul soț, Silviu Prigoană: „E totul rezolvat, mai lucrăm doar la formalități”
În ce relații sunt Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după numeroasele scandaluri

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cum evoluează relația cu fostul soț, Silviu Prigoană, după zecile de scandaluri în care au fost implicați de-a lungul timpului. Vedeta a vorbit și despre copii, planurile de viitor ale acestora, dar și despre relația cu actualul soț.

După ce s-au certat ca la ușa cortului și și-au aruncat vorbe grele, mulți s-au întrebat ce se mai întâmplă între cei doi foști soți. Vedeta a dezvăluit cum se împacă acum cu Silviu Prigoană și a menționat că în prezent mai au de lucrat doar la formalități ce țin de cei doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre perioada în care a fost curtată de Ștefan Bănică: ”Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte. Nu merita”

„Acum este foarte bine. Copilul e la mine din august, anul trecut, deci suntem foarte bine. În ciuda scandalurilor din presă, important e ce își dorește copilul și să avem un copil echilibrat. Eu asta mi-am dorit și să îmi echilibrez ambii copii. Cel mare vrea să meargă în America să studieze acolo și o să stea la George acasă. Deci, e totul rezolvat, acum mai lucrăm doar la formalități, la documente. George este alături de mine și de copii, mă susține, vorbim la telefon în fiecare zi și îl aștept să se întoarcă din America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.

Adriana Bahmuțeanu nu mai vrea copii

Adriana Bahmuțeanu spune că actualul ei soț, George Restivan, și-ar dori să aibă un copil împreună, dar ea nu e de acord. Ajunsă la vârsta de 50 de ani, vedeta nu se imaginează în postura de a deveni din nou mamă și crede că e important să-și crească frumos copiii pe care îi au deja.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri cumplite despre copilul pierdut la trei săptămâni de la naştere: „Am trecut foarte greu peste, fibromul poate crește în timpul sarcinii”

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.

Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu”, a declarat, recent, Adriana Bahmuțeanu.