Adriana Bahmuțeanu, reacție furibundă în privința morții lui Petrică Mâțu Stoian: „Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant?!”

Adriana Bahmuțeanu acuză medicul curant care i-a prescris anticoagulante lui petrică Mâțu Stoian de erori medicale grave care ar fi provocat decesul artistului.

09 nov. 2021, 16:54
Adriana Bahmuțeanu, reacție furibundă în privința morții lui Petrică Mâțu Stoian: „Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant?!”

Adriana Bahmuțeanu face acuzații dure în cazul morții artistului Petrică Mâțu Stoian care s-a stins din viață la 61 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Artistul urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Reșița, însă starea lui de sănătătate, însă, s-a deteriorat rapid, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița unde s-a stins din viață.

Adriana Bahmuțeanu îl consideră vinovat pe medicul curant care i-a prescris anticoagulante artistului și nu l-a avertizat că tratamentul în cameră hiperbară nu este recomandat cardiacilor.

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: „Au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang”

”Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant al marelui artist Petrică Mâțu Stoian? Da,da, ăla care i-a prescris doză mare de anticoagulant!!! O fi citit despre contraindicațiile oxigenului hiperbar? Petrică Mâțu era un om pedant și îngrijit! Nu cred sub nicio formă că lua vreun medicament după ureche! Sau că ar fi făcut experimente pe propriul corp!!!! Dar….că la noi la nimenea…probabil tot mortul e de vină…

Mai am o întrebare: vedeți vreo asemănare între cazul Petrică Mâțu Stoian și cazul Michael Jackson???? Drum lin în lumină, om bun cu suflet frumos!!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagină să personală de Instagram.

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Ce se întâmplă cu fosta soţie a lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Având în vedere situaţia sanitară cu care se confruntă România în această perioadă, imaginea publicată de fosta soţie a lui Silviu Prigoană, pe reţelele de socializare, a stârnit panică printre prietenii virtuali.

Mulţi dintre fani s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a vedetei, însă aceasta a explicat că nu are nicio legătură cu coronavirusul.

Bahmu a spus că nu se află la spital, ci la o clinică, unde face un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare, asta după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe gripe și răceli, argumentând că este o acțiune foarte bună și necesară în această perioadă.

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii VIDEO

„Nu, nu sunt la spital. Stați liniștiți! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare. E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau COVID, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii.„, a scris Adriana Bahmuțeanu pe paginile sale de socializare.

Imaginea a fost postată la câteva săpătămâni după ce Adriana Bahmuțeanu a fost protagonista unui episod anti-mască, petrecut la un magazin din București. Vedeta nu a purtat mască, așa că oamenii de la pază au fost chemați să o scoată din incintă.

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”.