Adriana Bahmuțeanu, atac DUR la adresa lui Nikos Papadopoulos, fostul ei iubit: „Am fost șantajată și hărțuită de acest om. Să-mi lase viața personală în pace”

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit la adresa fostului său partener, Nikos Papadopoulos, pe care îl acuză că se foloseşte de conturile ei.

20 aug. 2022, 11:46

Adriana Bahmuţeanu și fostul ei iubit grec, Nikos Papadopoulos, sunt în continuare la cuțite. De când au pus punct relației, cei doi sunt ca într-un scandal fără sfârșit. Acum, vedeta susține că fostul său partener a hărțuit-o și a șantajat-o timp de un an jumătate. Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu a precizat că bărbatul ar avea acces, în continuare, la toate conturile ei.

Cu toate astea, Nilos Papadopoulos a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse.

Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu a trăit o tragedie imensă. Fosta soție a murit după ce a născut!

Adriana Bahmuțeanu a declarat că își dorește să se încheie acest scandal și speră ca fostul său partener să își vadă de viața lui și să o lase în pace. „Îi doresc tot binele din lume acestui om, să fie la fel de fericit cât sunt și eu astăzi, și mi-aș dori să îngroape securea războiului, pentru că în continuare mă șicanează. Dacă el crede că este mai presus de autoritățile statului, de poliție sau procurori, asta vom mai vedea. Deocamdată, repet, este o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi.

El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la un post de televiziune.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei s-au logodit

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, în biserică. Vedeta și noul ei iubit și-au promis, în fața Domnului, că își vor uni destinele. Ceremonia a avut loc în biserică, alături de familie și prietenii apropiați.

Cine este naşul de cununie al Adrianei Bahmuţeanu. Este un afacerist american, născut în Drumul Taberei şi care locuieşte în casa cumpărată de la Will Smith

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă.

Adriana Bahmuțeanu: „Nu aduce anul ce aduce ceasul”

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită’, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Cine este viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și George s-au cunoscut în urmă cu câteva luni. Bărbatul locuiește în America, de peste 20 de ani.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing’, este un sentiment comun şi …’, a declarat George Steven, la România TV.

Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? Unde va locui împreună cu logodnicul ei: „Am luat decizia. George este acum în America”