Adriana Bahmuţeanu se mărită. Cine este bărbatul care i-a furat inima vedetei TV. Le-a făcut cunoştinţă Carmen Harra

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu un afacerist venit din America. Vedeta pare să fi uitat de problemele cu fostul iubit, cântărețul grec Nikos Papadopoulos. Vedeta și noul său iubit şi-au oficializat relaţia în faţa preotului.

27 iul. 2022, 17:06
Adriana Bahmuţeanu se mărită. Cine este bărbatul care i-a furat inima vedetei TV. Le-a făcut cunoştinţă Carmen Harra

Adriana Bahmuţeanu se mărită. Vedeta TV şi iubitul ei, George, s-au logodit la biserică şi au depus şi documentele la starea civilă pentru a deveni soţ şi soţie cu acte.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici: „Mă deranjează cum sunt privite femeile în România de bărbați. Niște bădărani. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea”

Viitorul soţ al vedetei TV Adriana Bahmuţeanu a povestit, la România TV, că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din Califormia, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, la România TV.

Citeşte şi: Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu: „Situația e una clară”

Actualul iubit şi viitor soţ al Adrianei Bahmuţeanu trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

Logodna vedetei TV a luat prin surprindere multă lume. Recent, Adriana Bahmuţeanu anunţat că s-a despărţit de cântăreţul grec Nikos Papadopoulos. Despărţirea a fost una cu scandal, Bahmuţeanu acuzându-l de agresiune pe grec. După ce poliţiştii au emis ordin de restricţie pentru cinci zile, ca urmare a plângerii Adrianei, judecătorii au stabilit că Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către cântărețul de origine greacă.