Adriana Bahmuțeanu, atacată în farmacie de un individ: ”Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?

Adriana Bahmuțeanu a venit cu o mărturisire cutremurătoare. Se pare că celebra jurnalistă a fost atacată de un individ în farmacie.

20 mart. 2021, 18:19
Adriana Bahmuțeanu, atacată în farmacie de un individ: ”Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?

Adriana Bahmuțeanu, atacată în farmacie de un individ. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a povestit incidentul cu care s-a confruntat.

Adriana Bahmuțeanu, atacată în farmacie de un individ: ”Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?

După ce  Mirela Vaida a trăit momente cumplite chiar pe platourile de filmare și nimeni nu se aștepta ca viața prezentoarei TV să fie pusă în pericol chiar în timpul filmărilor de la ”Acces Direct”, apar alte detalii cutremurătoare despre o vedetă de la noi.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit că și ea a avut parte de un incident similar și a făcut mărturii.

”Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce I s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun tagetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la ”ShowBlitz”, potrivit Spynews.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi.”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi, după incidentul cumplit.

Citește și: Ipoteză şoc în cazul atacului asupra prezentatoarei Mirela Vaida. „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”