Ipoteză şoc în cazul atacului asupra prezentatoarei Mirela Vaida. „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”

Mirela Vaida a fost victima unui atac cu piatră. S-a întâmplat vineri chiar în platoul emisiunii pe care aceasta o prezinţă la Antena 1. Femeia care a aruncat cu un bolovan în direcţia Mirelei Vaida a fost reţinută de poliţişti şi dusă la Obregia. Un colegul de televiziune vine cu o ipoteză șoc în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. "Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o".

20 mart. 2021, 15:18
Ipoteză şoc în cazul atacului asupra prezentatoarei Mirela Vaida. „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în timp ce prezenta în direct emisiunea ”Acces Direct”. O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii avânt asupra sa un boloban pe care l-a aruncat în direcţia prezentatoarei TV.

Un coleg de-ai Mirelei Vaida vine acum cu o ipoteză șoc. Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a povestit pentru DC News ce s-a întâmplat la „Acces Direct”. Potrivit lui Sorin Ovidiu Bălan, atacatoarea Mirelei Vaida „a venit întâi în parcarea din spate, acolo unde este o rulotă părăsită”, s-a dezbrăcat complet de haine și a intrat pe o ușă nepăzită, ce dă direct în platou, „pe care o știm doar noi” și s-a uitat.

Citeşte şi: Mirela Vaida, de nerecunoscut după ce a fost atacată cu bolovani în platoul Acces Direct: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Sorin Ovidiu Bălan a mai povestit că atacatoarea „s-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra”.

„Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan pentru DC News.

Cameramanii au reușit să o imobilizeze și au dus-o în protocol. Între timp, femeia țipa că vrea ca Mirela „să-i dea banii”.

Sorin Ovidiu Bălan este de părere că crede că femeia fie a mai fost în platou, fie cineva a îndrumat-o.
„După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o.”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan pentru DC News.

Întrebat dacă totuși cineva a recunoscut-o, jurnalistul a spus că „am căutat”, dar nu a recunoscut-o nimeni.

Citeşte şi: Cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia!

Atacatoarea Mirelei Vaida a fost identificată și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. Este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, din Iaşi, aflată în evidenţa medicilor cu probleme psihice.