Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Ce se întâmplă cu fosta soţie a lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. În plină pandemie de coronavirus, vedeta i-a îngrijorat pe fani după ce a postat o imagine cu ea pe reţelele de socializare. Ulterior, a explicat care este starea sa de sănătate.

18 oct. 2021, 17:48
Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Ce se întâmplă cu fosta soţie a lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Având în vedere situaţia sanitară cu care se confruntă România în această perioadă, imaginea publicată de fosta soţie a lui Silviu Prigoană, pe reţelele de socializare, a stârnit panică printre prietenii virtuali.

Mulţi dintre fani s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a vedetei, însă aceasta a explicat că nu are nicio legătură cu coronavirusul.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Ce spune naşa lui Bebeto: „Copiii suferă cel mai mult la o despărţire”

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital

Bahmu a spus că nu se află la spital, ci la o clinică, unde face un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare, asta după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe gripe și răceli, argumentând că este o acțiune foarte bună și necesară în această perioadă.

Nu, nu sunt la spital. Stați liniștiți! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare. E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau COVID, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii.„, a scris Adriana Bahmuțeanu pe paginile sale de socializare.

Imaginea a fost postată la câteva săpătămâni după ce Adriana Bahmuțeanu a fost protagonista unui episod anti-mască, petrecut la un magazin din București. Vedeta nu a purtat mască, așa că oamenii de la pază au fost chemați să o scoată din incintă.

Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”.