Adriana Bahmuţeanu, despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Ce spune naşa lui Bebeto: „Copiii suferă cel mai mult la o despărţire”

Adriana Bahmuţeanu intervine şi vorbeşte despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Vedeta este naşa lui Bebeto şi apropiată a familiei de mai bine de 15 ani. Ea spune că nu poate lua partea nici lui Laurențiu și nici Anamariei pentru că îi iubește pe amândoi la fel.

15 oct. 2021, 10:28
Adriana Bahmuţeanu, despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Ce spune naşa lui Bebeto: „Copiii suferă cel mai mult la o despărţire”

Adriana Bahmuţeanu, despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Vedeta a vorbit deschis, în stilul ei caracteristic, despre relaţia celor doi şi spune că nu ştie ce se întâmplă între ei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan neagă divorţul. Ce mesaj i-a transmis Reghe: „Acum 10 minute ne-a sunat”

Adriana Bahmuţeanu, despre divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan

Singurul lucru pe care şi-l doreşte este să nu sufere Bebeto, finul ei. „Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe. Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire.

Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz.ro.