Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. În ce stare se află vedeta: „Foarte mult sânge”

Adriana Bahmuteanu ajuns de urgență spital, după ce a suferit un accident grav. Medicii au fost nevoiți să intervină imediat. Vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate și despre cum a avut loc nefericitul eveniment.

08 sept. 2023, 19:15
Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. În ce stare se află vedeta: „Foarte mult sânge”
Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. În ce stare se află vedeta: „Foarte mult sânge”

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente dificile, după ce s-a accidentat grav și a ajuns la spital. Acolo, medicii au intervenit imediat și au stabilizat-o pe vedetă. Aceasta a povestit cum a avut loc accidentul și ce a urmat evenimentului ce s-ar fi putut încheia cu sechele.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. „Este o operaţie pe viaţă, cu efect ireversibil”

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav

Adriana Bahmuțeanu a suferit un accident casnic grav, având nevoie de intervenția imediată a medicilor. Aceștia au cusut-o imediat și i-au pus mâna în ghips pentru următoarele 14 zile. Vedeta a apărut și la un eveniment monden cu mâna bandajată, alături de ea fiind și George Restivan, soțul ei, dar și fiul cel mare, Eduard.

„Am avut un accident casnic. M-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital. M-a cusut medicul și, ca să nu mișc mâna, să nu care cumva să mișc firele, să rămân cu semne urâte, mi-a pus mâna în ghips pentru 14 zile. Dar sperietura a fost foarte mare, pentru că mi-a curs foarte mult sânge”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu a povestit și că a mers împreună cu cei doi copii ai săi în SUA, acasă la George Restivan. Băieții s-au distrat pe cinste, dorindu-și de multă vreme să viziteze „țara tuturor posibilităților”. În ceea ce privește luna de miere, vedeta a mărturisit că nu a avut timp de acest lucru, însă va încerca să își elibereze programul pentru a se putea ocupa de organizarea vacanței alături de soțul său.

„Nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la barbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă, și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis: . Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, din nou la tribunal! Prezentatoarea TV are probleme cu legea din cauza datoriilor