Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. „Este o operaţie pe viaţă, cu efect ireversibil”

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan, au apelat recent la operația de blefaroplastie, iar acum vedeta a pășit din nou în cabinetul medicului estetician pentru o nouă schimbare la nivelul feței.

30 aug. 2023, 16:41
Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. „Este o operaţie pe viaţă, cu efect ireversibil”
Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. "Este o operaţie pe viaţă, cu efect ireversibil"

Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. Vedeta a fost supusă unei intervenții de minilifting facial şi s-a fotografiat imediat după intervenție.

Citeşte şi: Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. „Numai Dumnezeu putea să facă asta!”

„Va vine sau nu sa credeti, fotografia este facuta in urma cu doua ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operatie! Sunt împreună cu doctorul (…), un excelent profesionist de chirurgie plastica ce astazi mi-a efectuat cu succes operatia de minilifting facial, o interventie usoară, cu anestezie locala care te intinereste cu 10 ani! As fi o ipocrita sa va spun ca am înghitit un bob de mazare sau ca mi-am dat cu nu stiu ce creme si arat mai tanăra, m-am transformat in nevasta lui Batman! Efectul se vede deja si cred ca nu e cazul sa imi ascund nici varsta nici interventiile estetice fiindca oricum adevarul iese la suprafata precum uleiul. Miniliftingul este o operatie pe viata, cu efect ireversibil, care sterge anii de pe chip! Va recomand cu incredere aceasta procedura ce durează mai putin de o ora! Plecati acasa pe picioare si nu aveti efecte secundare!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Citeşte şi: Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

Acum două luni, Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan, au mers la medicul estetician pentru blefaroplastie, mai exact corectarea pleoapelor. ”Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație… de vârstă, ce să facem. Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți! Nu va feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, sa va corectați împreună micile defecte și sa va îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a transmis, atunci, Adriana Bahmuțeanu.