Adriana Bahmuțeanu, din nou la tribunal! Prezentatoarea TV are probleme cu legea din cauza datoriilor

Adriana Bahmuțeanu nu scapă de Tribunal. După ce relațiile sale tumultoase s-au încheiat în instanță, vedeta are parte de un nou proces. De data aceasta prezentatoarea TV a fost acționată în instanță de o firmă care se ocupă cu recuperarea creanțelor și colectarea silita a acestora.

27 iul. 2023, 09:45
Adriana Bahmuțeanu, din nou la tribunal! Prezentatoarea TV are probleme cu legea din cauza datoriilor
Adriana Bahmuțeanu, din nou la Tribunal! Prezentatoarea TV are probleme cu legea din cauza datoriilor

Adriana Bahmuțeanu, din nou la Tribunal! După ce Adriana Bahmuțeanu a uitat să își plătească datoriile, compania păgubită a trimis dosarul către o firmă de recuperări care a acționat-o în instanță.

Citește și Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri! ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică”

Adriana Bahmuțeanu, din nou la Tribunal!

Primul termen al acestui proces a fost în urmă cu câteva zile, iar următorul va avea loc în luna septembrie a acestui an.

Problemele cu legea ale Adrianei Bahmuțeanu nu se opresc aici pentru că acest proces nu este singurul pe care vedeta îl are. Prezentatoarea TV a fost dată în judecată chiar de către avocata care a reprezentat-o în procesul pe care îl are cu un celebru manelist. După ce a renunțat la serviciile avocatei, aceasta a acuzat-o pe brunetă că nu i-a plătit onorariul. Mai mult, avocata o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că ar fi făcut mai multe declarații jignitoare la adresa sa.

Astfel, luna septembrie se anunță a fi una destul de aglomerată pentru Adriana Bahmuțeanu și asta pentru că pe data de 6 trebuie să se prezinte la Judecătoria Constanța, acolo are loc procesul deschis de fosta sa avocată. Apoi, la trei zile distanță, vedeta trebuie să fie la Curtea de Apel București, unde are un alt dosar care are ca obiect „actiune in raspundere delictuala”, iar la sfârșitul lunii, mai are termen în dosarul în care este dată în judecată pentru neplata datoriilor.

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri!

Viața Adrianei Bahmuțeanu s-a schimbat la 180 de grade, după nunta cu George Restivan. Vedeta a anunțat că își schimbă domeniul de activitate și că în curând își va deschide un cabinet de psihoterapie.

Recent, prezentatoarea TV a spus că va renunța și la cariera sa în politică pentru că de curând, a urmat câteva cursuri acreditate de de psihologie atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii și se pregătește să îmbrățișeze această meserie.

Mai mult, vedeta a mărturisit că este hotărâtă să își deschidă un cabinet de psihoterapie în cazul în care se va muta în America, acolo unde a locuit până acum logodnicul ei.

„Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce? Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că în aceste momente nu a stabilit dacă se va muta definitiv din România.

„Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Vedem ce o să fie. Deocamdată suntem bine”, au mai dezvăluit cei doi în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”