Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!

Anamaria Prodan aruncă bombă după bombă după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț.

13 oct. 2021, 18:20
Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf. Impresara spune că dacă informațiile din presă se adeveresc, iar Reghe a lăsat însărcinată o altă femeie, va divorța singură și nu va fi nevoie ca antrenorul să divorțeze de ea.

„Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi o să fim nași, dacă este așa.”, a spus impresara râzând.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!

Anamaria a lăsat de înțeles că nu poate accepta ideea căsniciei distruse și spune că acum nu este vorba despre niciun divorț.

„Noi nu divorțăm”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, se pare că impresara a început să se contrazică în declarații. Deși în spațiul public a apărut o informație cum că aceasta îl acuză pe Reghe că l-a neglijat pe Bebeto, acum Anamaria Prodan îi ia apărarea și spune că soțul ei este în pregătire și nu a avut timp să treacă pe la cel mic.

“În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan, într-o postare.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată în Dubai. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, iar acum antrenorul ar fi lăsat-o însărcinată pe tânăra de 29 de ani.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte.

Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.

Citește și: Anamaria Prodan rupe tăcerea! Prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț. „Lăsăm legea să își spună cuvântul!”


loading...