Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul său, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Mie nu mi se pare ok”

Adrian Bahmuțeanu a dezvăluit de ce nu își dorește copii alături de George Restivan, actualul ei soț.

04 feb. 2024, 17:39
Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul său, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Mie nu mi se pare ok”

Adriana Bahmuțeanu a spus că nu mai vrea copii fiindcă vârsta nu-i mai permite acest lucru. Vedeta are deja doi băieți cu Silviu Prigoană și, la rândul său, George Restivan, are o fată și un băiat.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.

Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.

Citește și Anamaria Prodan, imagini spectaculoase din locuința sa de lux. A renovat totul după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Adriana Bahmuțeanu a pierdut o sarcină

Nu mulți știu, dar Adriana Bahmuțeanu a trecut prin experiența traumatizantă a pierderii unei sarcini, înainte să-l cunoască pe George.

”Da, am pierdut un copil și am trecut foarte greu peste, dar există o lege a compensației, fiindcă în viața mea a apărut Blake, băiețelul lui George, și acum sunt fericită că am trei băieți”, a spus Adriana Bahmuțeanu, conform Viva.

Citește și Gina Pistol, enervată la culmea după ce s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist celebru: ”La câți bani am dat trebuia să plâng de fericire …”