Carmen Harra este nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan. „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Carmen Harra îi va cununa pe Adriana Bahmuțeanu și pe iubitul acesteia, George Restivan, clarvăzătoarea fiind cea care le-a făcut cunoștință.

31 oct. 2022, 20:20

Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, a dezvălui că va reveni în România special pentru căsătoria dintre Adriana Bahmuțeanu și noul ei partener. După ce aceasta le-a făcut cunoștință, acum urmează să le fie nașă de cununie.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de cinci ori, iar George Restivan o singură dată. Cei doi urmau să se căsătorească, după ce s-au logodit la biserică, dar problemele de sănătate ale fiului lui George au necesitat amânarea evenimentului.

Chiar dacă evenimentul a fost amânat, cuplul nu a renunțat la nuntă și au stabilit că nașă le va fi cea care i-a ajutat ajutat să se cunoască, și anume Carmen Harra.

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

Citește și: Carmen Hara, previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă anul viitor: ”Vin proteste uriașe în România”

Când se mărită Adriana Bahmuțeanu

Detaliile nunții nu au fost stablite încă, dar este posibil ca evenimentul să aibă loc anul viitor.

„Nu știu detaliile, știu că ea nu își dorește o nuntă foarte mare pentru că se gândește la ce se întâmplă în lume la ora actuală, de faptul că prețurile sunt foarte mari și se gândește dacă lumea își permite să vină la o nuntă sau dacă ea își permite să organizeze o nuntă de magnitudinea de care și-ar dori. De aceea detaliile sunt mai puțin importante. Contează doar că va avea loc”, a explicat Carmen Harra.

Cea care urmează să le fie nașă este dispusă să revină oricând în țară pentru a fi alături de cei doi.

„Nu am mai fost în România de trei ani și ceva. Îmi este dor, îmi doresc și abia aștept să vin”, a dezvăluit aceasta.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan locuiesc în România, în casa fostei asistente TV. Bărbatul a renunțat la traiul în America și a revenit în țară, alături de copilul său, Blake.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta vedetei cu americanul George Restivan