O tânără susţine că este fiica lui George Restivan. Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuţeanu: „Facem testul de paternitate”

O tânără susţine că este fiica lui George Restivan. Melisa, în vârstă de 25 de ani, susține că ar fi fiica bărbatului intrat de doar câteva luni în viața Adrianei Bahmuţeanu. Fata l-a invitat pe bărbat să facă testul de paternitate pentru a se convinge, dar susţine că nu are nicio pretenție de la el.

21 nov. 2022, 11:18
O tânără susţine că este fiica lui George Restivan. Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuţeanu: „Facem testul de paternitate”
O tânără susţine că este fiica lui George Restivan

O tânără susţine că este fiica lui George Restivan.  „Am aflat de la mama mea când am început să cresc și am întrebat-o cine este tatăl meu. A spus că el este tatăl meu și nu a vrut să știe de mine. A plecat în America. L-am cunoscut când aveam 16 ani și de atunci nu l-am mai văzut.

El a spus că nu a știut că mama era însărcinată, dar eu știu povestea că ar fi știut. Nu pot să-l acuz nici pe el, nici pe ea pentru că nu știu… Mama mea a decedat acum 5 ani. Nu-mi doresc absolut nimic, nici material, absolut nimic. Dacă vrea să facem testul de paternitate, sunt de acord pentru liniștea amândurora.’‘, a mărturisit Melisa, presupusa fiică a lui George Restivan, la Antena Stars.

Citeşte şi: Carmen Harra este nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan. „Eu sunt factorul care i-a conectat”

O tânără susţine că este fiica lui George Restivan

Gerge Restivan i-a răspuns tinerei, spunându-i că a avut doar o aventură cu mama fetei, după care a plecat în Statele Unite. În plus, a acuzat-o pe fată că i-ar fi cerut bani în trecut. „Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN).”, a mărturisit George, pentru aceeaşi sursă.

În cele din urmă, atât Adriana Bahmuțeanu, cât și George au subliniat că dacă se va dovedi că Melisa e fata bărbatului vor face tot ce le stă în putință pentru a o integra, deoarece își doresc ca familia să fie cât mai numeroasă.