Adriana Bahmuţeanu despre renumărarea voturile la sectorul 1: „Nu înţeleg de ce domnul Dan Barna se opune acestui lucru”

Adriana Bahmuţeanu a candidat pentru Primăria Sectorului 1, fiind susţinută de Partidul Ecologist Român. Aceasta a declarat la România TV că renumărarea voturilor este cea mai bună soluţie şi dacă este nevoie, se oferă voluntar să-şi numere propriile voturi. 

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 14:15
Adriana Bahmuţeanu despre renumărarea voturile la sectorul 1: „Nu înţeleg de ce domnul Dan Barna se opune acestui lucru”

„Cred că cei care sunt responsabili de organizarea alegerilor şi de rezultatul lor ar trebui să dea dovadă de maturitate şi de rapiditate în gândire pentru că până acum nu s-a luat nici o decizie şi deja timpul ne presează. Cred, din punctul meu de vedere că da, soluţia perfectă ar fi renumărarea voturilor pentru că dacă s-a comis o fraudă, un abuz sau a încercat o mânărie, renumărarea voturile ne va arăta cu adevărat cine este câştigătorul acestor alegeri. Nu înţeleg de ce domnul Dan Barna se opune acestui lucru pentru că este la mintea cocoşului. Orice om de rând înţelege că asta de fapt asta este soluţia ca să vedem cine a câştigat. 

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu a avut sediul de campanie deasupra unei firme de pompe funebre

Nu cred că este un efort foarte mare al celor care numără voturile, dacă vor mă ofer şi eu voluntar, mă duc să-mi număr propriile voturi, pentru că am primit şi eu foarte multe mesaje de susţinere. 

Evident că opinia publică este împărţită şi până la urmă competiţia electorală de la sectorul 1 a fost strânsă între cei doi, la fel ca şi acum patru ani. De fapt nu a fost chiar o competiţie electorală, am impresia că s-a transformat într-un adevărat război”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la România TV