EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina: „Acum sunt în Bucovina, la nașii noștri”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Cei doi îndrăgostiți au ales să oficializeze slujba religioasă într-un cadru restrâns peste hotare, în semn de protest pentru bisericile pe care le vor închide.
Alina Costache
24 apr. 2023, 08:54
EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina:

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Chiar dacă vedeta își anunțase inițial fanii că amână nunta planificată în luna iunie a acestui an, se pare că cei doi au ales să facă deja acest pas.

Îndrăgostiții și-au jurat iubire în biserica Banceni care se află în Ucraina, în semn de protest pentru că aceasta se va închide. Vedeta spune că slujba lor a fost ultima care s-a rostit în limba română.  Este vorba despre aceeași biserică în care preoții au fost hărțuiți pentru că nu u vrut să schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina

La întoarcerea în țară, au stat ore în șir la coada din vamă. În cele din urmă a ajuns în Bucovina pentru a sărbători evenimentul. „Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cuninie.

Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel„, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, mutare neaşteptată. Visul soţului ei, pe cale să se împlinească: „Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Eu aș vrea să fiu first man”

Adriana Bahmuţeanu, acuzaţii grave la adresa fostului iubit grec

Adriana Bahmuţeanu a făcut destăinuiri dureroase despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul iubit grec, Nikos Papadopoluos.
În prezent, lucrurile s-au liniștit în viața Adrianei Bahmuțeanu, de când se iubește cu George Restivan. Cei doi au planuri mari de viitor și se bucură de momentele petrecute împreună, însă Adriana Bahmuțeanu nu a putut da uitării relația toxică pe care a avut-o cu iubitul grec.

În urma unei bătăi pe care ar fi primit-o din partea lui Nikos, Adriana Bahmuțeanu a depus plângere la Poliție și a obținut un ordin de protecție provizoriu valabil pentru o perioadă de 5 zile. Ulterior, aceasta a deschis un proces împotriva lui, pe care l-a pierdut. Mai mult decât atât, instanța i-a cerut să Adrianei Bahmuţeanu să îi plătească despăgubiri fostului iubit.

Relaţia noastră a încetat în urmă cu un an, l-am evacuat în repetate rânduri din domiciliul meu, am schimbat broaştele la uşă, însă m-a urmărit. Anul acesta, a plecat de patru ori din domiciliu, dar a revenit. Evenimentele reclamate au avut loc la sfârşitul lunii iunie, când i-am cerut să părăsească domiciliul, imobilul fiind al mamei mele. Au fost mai multe incidente”, a spus vedeta, potrivit sursei citate mai sus.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!