EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina: „Acum sunt în Bucovina, la nașii noștri”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Cei doi îndrăgostiți au ales să oficializeze slujba religioasă într-un cadru restrâns peste hotare, în semn de protest pentru bisericile pe care le vor închide.

24 apr. 2023, 08:54

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina. Chiar dacă vedeta își anunțase inițial fanii că amână nunta planificată în luna iunie a acestui an, se pare că cei doi au ales să facă deja acest pas.

Îndrăgostiții și-au jurat iubire în biserica Banceni care se află în Ucraina, în semn de protest pentru că aceasta se va închide. Vedeta spune că slujba lor a fost ultima care s-a rostit în limba română.  Este vorba despre aceeași biserică în care preoții au fost hărțuiți pentru că nu u vrut să schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina

La întoarcerea în țară, au stat ore în șir la coada din vamă. În cele din urmă a ajuns în Bucovina pentru a sărbători evenimentul. „Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cuninie.

Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel„, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, mutare neaşteptată. Visul soţului ei, pe cale să se împlinească: „Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Eu aș vrea să fiu first man”

Adriana Bahmuţeanu, acuzaţii grave la adresa fostului iubit grec

Adriana Bahmuţeanu a făcut destăinuiri dureroase despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul iubit grec, Nikos Papadopoluos.
În prezent, lucrurile s-au liniștit în viața Adrianei Bahmuțeanu, de când se iubește cu George Restivan. Cei doi au planuri mari de viitor și se bucură de momentele petrecute împreună, însă Adriana Bahmuțeanu nu a putut da uitării relația toxică pe care a avut-o cu iubitul grec.

În urma unei bătăi pe care ar fi primit-o din partea lui Nikos, Adriana Bahmuțeanu a depus plângere la Poliție și a obținut un ordin de protecție provizoriu valabil pentru o perioadă de 5 zile. Ulterior, aceasta a deschis un proces împotriva lui, pe care l-a pierdut. Mai mult decât atât, instanța i-a cerut să Adrianei Bahmuţeanu să îi plătească despăgubiri fostului iubit.

Relaţia noastră a încetat în urmă cu un an, l-am evacuat în repetate rânduri din domiciliul meu, am schimbat broaştele la uşă, însă m-a urmărit. Anul acesta, a plecat de patru ori din domiciliu, dar a revenit. Evenimentele reclamate au avut loc la sfârşitul lunii iunie, când i-am cerut să părăsească domiciliul, imobilul fiind al mamei mele. Au fost mai multe incidente”, a spus vedeta, potrivit sursei citate mai sus.