Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante! Fiul cel mic al lui Silviu Prigoană nu a mai vrut să locuiască cu tatăl lui: „E traumatizant”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se luptă din nou în instanță, la opt ani de la despărțirea definitivă. Cei doi au fost căsătoriți și au împreună doi copii.

04 oct. 2023, 15:22
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante! Fiul cel mic al lui Silviu Prigoană nu a mai vrut să locuiască cu tatăl lui: „E traumatizant”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut un mariaj dominat de momente tensionate. Au divorțat și s-au împăcat de mai multe ori, de-a lungul timpului și s-au ales cu 80 de procese și plângeri penale.

Procesul în care sunt implicați cei doi s-a amânat, iar toți cunoscuții se întreabă ce se va întâmpla cu băiețelul cel mic al cuplului. La întoarcerea din vacanța din America, fiul cel mic nu a mai vrut să se întoarcă la domiciliul tatălui, unde a decis instanța de judecată să locuiască. De aici până la noi procese a mai fost doar un pas.

Citește și Andreea Antonescu a lipsit de la nunta mamei ei. Mioara s-a măritat în Statele Unite ale Americii, departe de toată lumea

Cei doi foști soți s-au întâlnit din nou în sala de judecată, după ce au depus câte o ordonanță de urgență, privind domiciliul celui mic. Cu toate că a trebuit să se judece urgent, magistrații au decis să amâne procesul.

„Procesul a fost amânat deoarece avocații mei au cerut să ne judecăm la Judecătoria Sectorului 5, iar avocații fostului soț au introdus și ei o ordonanță de urgență, însă la sectorul 3. În urmă cu o săptămână ne-am judecat pe ordonanța lor de urgență. Drept urmare instanța a cerut rapoartele de la DGASPS, a cerut toate documentele și ne-a dat un termen scurt, de 6 zile. Mâine ne judecăm din nou, magistrații vor să audieze copilul, pentru a termina, să ne poată da voie să urmăm un tratament medical. Am două scrisori medicale de la doi medici, să se mute copilul în domiciliul meu, așa cum își dorește el și să facem consiliere psihologică.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.ro.

Citește și Ion Ţiriac, reacţie fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Acuzaţii grave ale miliardarului: „Uite cum au fugit toţi ca şobolanii”

Fiul cel mic al celor doi trebuie să se prezinte, alături de Adriana Bahmuțeanu, la biroul unui executor judecătoresc pentru a fi audiat și de acesta. Prezentatoarea tv spune că trece prin două zile de foc, iar prezența copilului, pentru care își face griji, este inutilă în fața executorului, însă absența ei îi poate cauza o executare silită.

„Este traumatizant pentru un un adult, dar pentru un copil, însă am norocul că băiatul meu este foarte tare, seamănă cu mine. Este foarte hotărât, abia așteaptă să terminăm cu judecățile și judecătorii, vrea să fie chemat la audiere pentru a putea sta liniștiti la noi în casă, fără stres. Și astăzi sunt chemată împreună cu cel mic la biroul unui executor judecătoresc, deoarece nu am respectat hotărârea prin care trebuia să duc copilul la domiciliul tatălui. Am fost chemată de un executor, cu tot cu copil, iar copilul trebuie să depună și acolo mărturie, pentru că altfel acesta mă va executa silit, îmi va lua banii și pentru a evita această situație și pentru a nu fi în afara legii, copilul trebuie să spună și în fața executorului, pe care evident că fostul meu soț l-a angajat, trebuie să spună că dorește să rămână în domiciliul meu. Este total inutil, executorul judecătoresc nu înseamnă instanță de judecată, nu se suprapune instanței de judecată și este un demers complet inutil. Practic mai facem un drum, supunem copilul unei retraumatizări. El își aduce aminte și îmi povestește de toate episoadele neplăcute trăite. Avem două zile de foc, nu este ușor pentru nimeni, mai ales pentru un copil.”, a mai declarat ea.