Ion Ţiriac, reacţie fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Acuzaţii grave ale miliardarului: „Uite cum au fugit toţi ca şobolanii”

Ion Ţiriac o apără încă o dată pe Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj. Miliardarul susţine că vina este a companiei care a fabricat suplimentul contaminat folosit de fostul lider WTA.

04 oct. 2023, 14:14
Ion Ţiriac, reacţie fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Acuzaţii grave ale miliardarului: „Uite cum au fugit toţi ca şobolanii”
Ion Ţiriac, reacţie fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Acuzaţii grave ale miliardarului: "Uite cum au fugit toţi ca şobolanii"

Ion Ţiriac, reacţie fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Miliardarul spune că sportiva este o victimă în cazul de dopaj și îi găsește o singură vină, anume că nu a verificat singură lista medicamentelor interzise.

Citeşte şi: Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. Nici familia nu o mai recunoaşte FOTO

„Cu Simona Halep se complică treburile şi mai mult începe ea să aibă dreptate decât altcineva. De ce? Uite acum ce a făcut GSP cu doi jurnalişti, trimiţându-i acolo (n.r. – în Canada), ce au aflat şi pe lângă asta, după aia s-au închis toate acestei căi care puteau fi atacate, au fugit toţi ca şobolanii. De ce? Unde? Ea are o singură vină, părerea mea. Faptul că nu a verificat ca echipa ei să îi scrie lista aia de medicamente ce a luat acolo, cum a făcut Andreea Răducanu. Aici, echipa ei trebuia să justifice de ce i-a dat, cum i-a dat şi aşa mai departe. Nu poţi să-mi spui că vineri e negativă şi luni e pozitivă, iar comisia asta care a judecat-o să spună `suntem de acord că a fost viciată”, a spus Ion Ţiriac pentru Antena Sport.

Citeşte şi: Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac. Cel mai bogat român recunoaşte că a fost ajutat de Marcel Ciolacu: „Am găsit înţelegere la prim-ministru”

GSPa deplasat o echipă în Canada și a stat de vorbă cu unul dintre reprezentanții societății canadiene Quantum Nutrition, grecul Kostas Koveos, cel care administrează business-ul condus de fratele lui mai mare, John Koveos. Cei doi au dat detalii nesemnificative, iar a doua zi au pus lacăt pe ușa companiei!