Andreea Antonescu a lipsit de la nunta mamei ei. Mioara s-a măritat în Statele Unite ale Americii, departe de toată lumea

Mama Andreei Antonescu s-a măritat în mare secret. Nunta a avut loc în Los Angeles și niciun membru din familia ei nu a fost prezent la ceremonie. Cine e bărbatul cu care s-a căsătorit mama vedetei.

04 oct. 2023, 13:40
Andreea Antonescu a lipsit de la nunta mamei ei. Mioara s-a măritat în Statele Unite ale Americii, departe de toată lumea
Andreea Antonescu a lipsit de la nunta mamei ei. Mioara s-a măritat în Statele Unite ale Americii, departe de toată lumea

Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, și-a oficializat relația în Statele Unite ale Americii și a spus un „da” hotărât, după două decenii de conviețuire. După ce soțul ei, Gheorghe Antonescu, tatăl Andreei, a decedat în 2001 în urma unui stop cardiac, Mioara Antonescu l-a întâlnit pe Karol Szekeres, actualul ei partener de viață. Acest lucru se întâmpla la aproximativ un an și jumătate după decesul lui Gheorghe. Cei doi au decis să se căsătorească.

Citește și: Andreea Antonescu, cu inelul la vedere pe internet. Și-a refăcut vedeta viața amoroasă după ultima decepție?

Conform informațiilor preluate de pe cancan.ro, nunta Mioarei Antonescu a avut loc în Los Angeles, într-o ceremonie restrânsă,unde nu a fost prezent niciun membru al familiei Antonescu. Mioara Antonescu locuiește între două continente, preferându-l pe cel american, datorită faptului că soțul ei, Karol, este stabilit acolo de mulți ani. De asemenea, Sienna, fiica cea mare a artistei, îl consideră pe Karol drept bunicul ei și au o relație foarte bună.

Căsătoria mamei Andreei vine în urma deciziei fiicei sale, Sienna, de a reveni în România pentru a fi mai aproape de mama ei și de sora ei mai mică, Victoria Venice. După ce a studiat o perioadă în SUA, Sienna își continuă studiile în România.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz”, a declarat Andreea Antonescu pentru sursa precizată mai sus.

Distanța dintre Andreea și Sienna, cât timp fata a locuit în America, a fost un mare obstacol în relația mamă-fiică.

„Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a mai spus artista.

Traian Spark, fostul soț al Andreei și tatăl Siennei, nu s-a opus mutării fetei în România, alături de mama ei, ci, din contră, a fost foarte fericit că acestea vor putea petrece mai mult timp împreună. Andreea și Traian au rămas în relații bune după divorț.

„Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, spunea Andreea Antonescu, acum câteva luni.

Citește și: Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre relația dintre ea și Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită”