Adriana Bahmuțeanu la protestul împotriva vaccinării copiilor: „Eu nu-i dau crenvurști sau parizer copilului meu, dar îl înțep cu o chestie despre care nu știu ce efecte va avea”

Adriana Bahmuțeanu a participat la protestul împotriva vaccinării copiilor și a declarat că nu are încredere într-un ser experimental.

31 mai 2021, 14:52
Adriana Bahmuțeanu la protestul împotriva vaccinării copiilor: „Eu nu-i dau crenvurști sau parizer copilului meu, dar îl înțep cu o chestie despre care nu știu ce efecte va avea”

Adriana Bahmuțeanu

a participat la protestul împotriva vaccinării copiilor, organizat azi, în Capitală și a precizat că nu este de acord cu vaccinarea celor mici cu un ser ale căror efecte pe termen lung sunt încă necunoscute.

„Mi se pare aberant să vaccinezi un copil cu un ser experimental. Un părinte responsabil nu ar face niciodată asta. Gândiți-vă, eu nu-i dau crenvurști sau parizer copilului meu că are nu știu ce E-uri, dar îl înțep cu o chestie despre care nu știu ce efecte va avea în ani de zile. Este prea mult și ar trebui ca autoritățile să fie un pic mai precaute în ceea ce privește copiii și adolescenții. Nu sunt de acord cu această campanie de vaccinare. Adulții pot face ce doresc ei, sunt adulți, dar ca să pui viața unui copil în pericol sau să nu știi pe termen lung ce se va întâmpla, mi se pare mult prea mult.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru România TV.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu este de părere că presiunea principală vine din partea instituțiilor de învățământ și că autoritățile nu au cum să forțeze părinții să-și vaccineze copiii.

Adriana Bahmuțeanu susținută la protest: „Îmi înclin capul în fața oamenilor care își apără drepturile”

Organizatorul protestului este de părere că măsurile impuse în timpul pandemiei au încălcat libertățile constituționale ale oamenilor. De asemenea el consideră ca vaccinarea copiilor este un act abuziv.

„Îmi înclin capul în fața oamenilor care își apără drepturile și libertățile constituționale, care au fost arestate într-un md abuziv de statul român, astfel încât viețile noastre să fie distruse, sănătatea mentală a copiilor noștri să fie la pământ și toată această nebunie să ne afecteze profund.” a declarat organizatorul protestului.