Clotilde Armand şi Adriana Bahmuţeanu, la piaţă în prima zi de la relaxarea restricţiilor COVID

A fost aglomerație mare în piețe încă de la prima oră a dimineții, în prima zi în care s-au ridicat mai multe restricții. Mulți români se tem însă că relaxarea ar putea veni prea devreme. În piaţă au ajuns sâmbătă dimineaţă şi primarul Clotilde Armand, dar şi vedeta TV Adriana Bahmuţeanu.

15 mai 2021, 15:42
Clotilde Armand şi Adriana Bahmuţeanu, la piaţă în prima zi de la relaxarea restricţiilor COVID

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a mers sâmbătă dimineaţă în Piaţa Obor, însoţită de soţ. Clotilde Armand şi-a cumpărat cireşe, dar a refuzat sa vorbeasca despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1.

„Sunt aici ca o clientă în Piaţa Obor”, a spus Clotilde Armand, pentru România TV. Întrebată dacă s-a schimbat ceva în viaţa ei după relaxarea măsurilor anti-COVID, Clotilde Armand a spus că „sunt fericită ca sunt mai puține cazuri si ca putem sa avem o viata normala”.

Citeşte şi: Marea relaxare a aglomerat Autostrada Soarelui şi DN 1

Adriana Bahmuţeanu, la piaţă în prima zi a marii relaxări: Până acum am stat la coteala. De acum inainte să stam la terasa fara stres ca vine politistul sa ma dea afara

La Piaţa Obor a mers sâmbătă şi Adriana Bahmuțeanu, bineînţeles fără mască în condiţiile în care potrivit legislaţiei în pieţe şi târguri purtarea măşti de protecţie este obligatorie. Adriana Bahmuşeanu a recunoscut că a încălcat măsurile constant, dar îi critică pe guvernanţi.

„Mi se pare o măsură aberantă. Vii la piata sa iti faci cumparaturile, e aerisit, de ce trebuie sa iau masca. Eu gafai cu sacosele in mana. O sa vina canicula, stam cu limba de un cot. Vad oameni tristi, stresati de probleme. Oamenii sunt in pragul disperarii. Eu nu am purtat masca, sunt scutită de masca. O sa ma relaxez si mai tare. Pot sta mai tarziu la terasa. Până acum am stat la coteala. Au mai fost locuri deschise, pentru cunoscători. De acum inainte să stam la terasa, in Centrul Vechi, sa merg la restaurante, fara stres ca vine politistul sa ma dea afara”, a spus Adriana Băhmuţeanu.

Citeşte şi: Vor putea fi organizate nunţi, botezuri şi evenimente din 1 iunie. Nu există restricţii dacă TOŢI petrecăreţii sunt vaccinaţi anti-COVID