Adriana Bahmuţeanu şi-a dus copiii la psiholog

Adriana Bahmuţeanu nu renunţă la disputele cu Silviu Prigoană. De când fosta sa soţie a obţinut custodia copiilor, Silviu Prigoană încearcă să îi atragă într-un fel sau altul de partea lui pe aceştia. Recent, afaceristul s-a dus la şcoală la cei mici şi le-a oferit cadouri, deşi acest lucru este interzis.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 10:58
Adriana Bahmuţeanu şi-a dus copiii la psiholog

Cu toate că Silviu Prigoană i-a oferit Adrianei Bahmuţeanu custodia copiilor, acesta îşi doreşte ca într-o bună zi cei mici să se mute definitiv cu el. Mai mult decât atât, pentru că vrea să îşi respecte atribuţiile de tată, Silviu Prigoană merge aproape zilnic la şcoală la fii săi şi le oferă diferite cadouri. Din păcate, deşi acest lucru este interzis de instituţia în care învaţă micuţii, afaceristul continuă gesturile.

Invitată în emisiunea Agentul Vip, Adriana Bahmuţeanu a spus că în momentul de faţă copii ei urmează un tratament de specialitate pentru a putea scăpa de traumele suferite ale scandalurilor dintre ea şi Silviu Prigoană.

„Fostul soţ se duce şi le dă copiilor noştri cadouri. Regulamentul şcolii spune clar că este interzis să mergi cu cadouri. Copiii mei se ceartă după ce primesc cadouri de la fostul soţ. Ştie că l-a bătut pe Maximus de mai multe ori, nu doar o dată. Maximus spune mereu că vrea să meargă la tati, dar doar cu mine că altfel o să-l bată.

Am fost şi sâmbătă şi duminică la prietena mea Minodora, copiii mei au fost prietenoşi. S-au jucat cu copilul ei. În acest moment, copiii sunt pe medicaţie homeopatică şi încercăm să rezolvăm problemele acumulate în ultimii doi ani. Acum arătăm ca o familie”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Citeşte şi  Războiul Bahmu-Prigoană. Învăţătoarea confirmă la tribunal că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul la şcoală VIDEO