Războiul Bahmu-Prigoană. Învăţătoarea confirmă la tribunal că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul la şcoală VIDEO

Un nou episod din telenovela Bahmu şi Prigoană s-a derulat miercuri la Tribunalul Bucureşti. Adriana Bahmuţeanu le cere magistraţilor un ordin de restricţie pentru ca Silviu Prigoană să nu se mai poată apropia de copii. Vedeta a venit cu martori la tribunal, respectiv o prietenă şi învăţătoarea lui Maximus. Bahmu susţine că proba principală este înregistrarea video de la şcoală unde, spune ea, se vede clar momentul în care Prigoană şi-a bătut fiul.

11 mart. 2015, 12:02
Războiul Bahmu-Prigoană. Învăţătoarea confirmă la tribunal că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul la şcoală VIDEO

Adriana Bahmuţeanu a mers miercuri la tribunal însoţită de prietena sa, dar şi de învăţătoarea lui Maximus, venite pentru a depune mărturie în faţa judecătorilor. Mai mult, vedeta încearcă acum să intre şi în posesia imaginilor filmate de camerele de supraveghere, pentru a demonstra instanţei că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul chiar la şcoală.

Citeşte şi Prigoană, despre Bahmuţeanu: Cred că a fost la vrăjitoare. Aveam în casă, la colţuri, SARE şi SMOCURI de PĂR

Am făcut trei cereri pentru a ne pune la dispoziţie înregistrarea, şcoala a rămas pasivă, prin urmare am solicitat să ni le pună la dispoziţie prin intermediul instanţei„, a declarat pentru România TV avocata Adrianei Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu spune că cei mici se simt mai bine departe de tatăl lor şi chiar au nevoie de terapie după ce au fost agresaţi.

Citeşte şi Scandal în familia PRIGOANĂ. Silviu se ceartă cu fratele său din cauza unei presupuse idile cu propria nepoată

Silviu Prigoană nu s-a prezentat la tribunal şi a preferat să-şi trimită avocatul.