Anamaria Prodan, imagini spectaculoase din locuința sa de lux. A renovat totul după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a deschis larg ușile pentru a le arăta tuturor românilor cum arată casa ei de lux. După ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, impresara și-a renovat locuința, iar acum arată complet diferit.

04 feb. 2024, 17:07

Anamaria Prodan are o casă mare și foarte frumoasă, unde se simte foarte bine și, tocmai de aceea, a simțit nevoia să facă numeroase schimbări după plecarea fostului soț.

Citește și Elena Udrea, mesaj de dragoste din închisoare pentru Adrian Alexandrov de ziua lui: ”Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Că te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!”

Fiind obișnuită cu luxul și opulența, Anamaria Prodan a investit o sumă foarte mare de bani pentru a-și face casa să arate exact cum și-a imaginat. A decorat fiecare colțișor din locuința ei, iar rezoltatul a ieșit peste așteptări.

În sufragerie avea un perete plin cu imagini cu Laurențiu Reghecampf, dar l-a schimbat complet și a înlocuit pozele cu ea și cu copiii ei.

”Totul este schimbat. Îmbrăcată în lemn totul, mobilă schimbată, taboluri schimbate sau rămase doar cele care trebuie. Televizorul merge tot pe fotbal. Frumos, drăguț, elegant. Copilul meu se numește Laurențiu Reghecampf, și aici am fost foarte deșteaptă. În cazul în care apune soarele, să strălucească luna”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a depășit greu despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Impresara a simțit nevoia să schimbe toată locuința ca să nu-i mai amintească de fostul soț. Despărțirea de Reghecampf a distrus-o din punct de vedere emoțional și i-a luat mult timp să-și revină.

”Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu. Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și Anamaria Prodan, noi dezvăluri despre divorţul de Reghe: „Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate vagaboandele își dădeau coate”