Adriana Bahmuteanu, operată de urgenţă: Nu se bagă oricine. Există risc de deces

Adriana Bahmuțeanu se va opera de urgență. Vedeta a povestit că intervenția este una periculoasă și că există risc de deces. De aceea, nu toți medicii sunt dispuși să o facă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2019, 19:48
Adriana Bahmuteanu, operată de urgenţă: Nu se bagă oricine. Există risc de deces

Adriana Bahmuțeanu are probleme grave de sănătate. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre interevenția chirurgicală la care va fi supusă în curând. Se pare cp o plasă pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt și ar putea dulce la complicații îngrozitoare.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează”, declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu va suferi o intervenție periculoasă
După cum a declarat chiar ea, intervenția la care va fi supusă nu este deloc una simplă.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.