Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Dana Roba a fost lovită de soț cu ciocanul în cap. După o operație complexă pe creier care s-a desfășurat timp de 9 ore, Dana Roba este în stare critică.

07 iun. 2023, 11:42

Adriana Bahmuțeanu a izbucnit în mediul online după ce a aflat că Dana Roba a fost victima violenței domestice. Jurnalista a tras un semnal de alarmă asupra acestui tip de violență, recomandându-le femeilor să fie foarte atente atunci când decid să intre într-o relație.

Adriana Bahmuțeanu deplânge soarta celor două fetițe ale cuplului: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

Bahmuțeanu s-a arătat revoltată nu doar referitor la faptul că bărbatul a fost violent, ci și la faptul că cele două fetițe ale cuplului riscă să rămână fără părinți. Jurnalista nu a ezitat să-l catalogheze pe acesta drept psihopa, enumerând semnele după care pot fi recunoscute persoanele cu această tulburare de personalitate.

Citeste si Nicolae Guță, prima reacție după ce a aflat că fosta lui iubită Dana Roba a fost băgată în spital de propriul soț: „Din cauza orgoliilor s-a ajuns unde s-a ajuns”. Femeia este în stare critică

Trist…foarte trist…. Din cauza acestui psihopat cu masca de familist, persoana religioasa și cu înalte standarde morale doua copile rămân acum în voia sortii…el arestat, ea săraca intre viata și moarte!!! Atenție mare cu cine va decideți sa va împărțiți viata si cum va alegeti partenerul!!

Atentie la semnele care tradeaza un psihopat: limbaj, atitudine fata de persoanele apropiate, izbucniri nervoase, interdictii, gelozie!!! Psihopații pot fi cele mai fermecătoare și de încredere persoane, doar acasă își dau masca jos și își arata adevarata fata!!! Uneori viata poate atârna de un fir de par mai ales când nu vezi din timp dezastrul, Elefantul din camera….adevarata fata a partenerului…”, este mesajul publicat de Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Dana Roba a fost audiată de anchetatori. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost atacată de soț în timp ce dormea

Dana Roba a fost audiată de anchetatori pe patul de spital, deși aceasta se află într-o stare critică după ce a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, care a durat 9 ore.

Make-up artistul a reușit să răspundă la întrebările anchetatorilor cu da și nu, clipind din ochi, scrie spynews.ro

Citeste si Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fetița pe care o are cu Beyonce de România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Conflictul dintre ei ar fi început după ce Dana Roba i-a comunicat soțului ei intenția de a divorța. Orbit de furie, soțul ei a pus la cale un plan diabolic. În timp ce bărbatul susține că cei doi s-au bătut parte în parte, Dana Roba le-a confirmat anchetatorilor că a fost atacată în somn.

Potrivit unor surse, bărbatul a premeditat incidentul. În ziua respectivă, Balaciu a dus cele două fete pe care le are împreună cu vedeta la bunicii lor cu tot cu bagaje. Când s-a întors acasă, Dana dormea pe partea dreaptă, cu mâna dreaptă sub cap, iar atunci bărbatul ar fi început să o lovească cu bestialitate cu pumnii și ciocanul, precizează sursa citată.