Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fetița pe care o are cu Beyonce de România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Nicolae Guță și Mădălina Dumitriu au împreună o fetiță de nouă ani. Cei doi s-au despărțit, iar acum copila stă doar cu mama, în timp ce manelistul îi plătește pensie alimentară.

08 mai 2023, 18:06

Au avut o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a apărut micuța Anais. Nicolae Guță și Mădălina Dumitru au decis apoi să se despartă, iar acum manelistul plătește pensie alimentară pentru fetița lui, dar nu se interesează de ea.

Nicolae Guță are 12 copii, după ce a avut relații cu mai multe femei din România. În urmă cu zece ani, după povestea de dragoste cu „Beyonce de România”, Nicolae Guță a devenit tatăl lui Anais, fiind al zecelea copil al său.

Citește și Marele regret al lui Nicolae Guță. Manelistul nu o mai poate ascunde

La scurt timp după nașterea copilei, cei doi au pus capăt relației. Nicolae Guță plătește acum o pensie alimentară foarte mică, de 270 de lei. De cele mai multe ori dă 300 de lei, iar în perioada sărbătorilor, de Paște sau de Crăciun, plătește o sumă mai mare. Mădălina Dumitriu a spus că, înainte de Paște, manelistul a plătit 1.000 de lei.

”Ea a fost copilul numărul 10, apoi a mai făcut doi. Plătește 270 de lei. Nu știu (nr. suma pe care o dă la toți copiii). Nu mai comentez. Dă 300, ca să fie suma rotundă. Nu pot să zic, s-a mai schimbat puțin. Mi-a pus de Paște 1000 de lei. La Crăciun și la Paște mai pune așa, mai mult, e pensia pe trei luni”, a spus Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță: „Regret că nu am control deplin asupra copiilor mei”

Nicolae Guță nu păstrează legătura cu copiii săi fiindcă actuala lui parteneră nu este de acord. Manelistul a mărturisit că e foarte supărat din această cauză.

Citește și Nicolae Guță are 12 copii, dar vrea să fie din nou tată! Manelistul spune de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor

„Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite. Nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri diferite, cu statut diferit și percepții diferite. Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit. Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă. Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a dezvăluit Guță pentru Spynews.ro.