Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

Anamaria Prodan pare să se fi împăcat cu ideea că Laurențiu Reghecampf iubește o altă femeie. Sexy-impresara a venit cu mărturisiri surprinzătoare despre perioada grea prin care trece.

25 oct. 2021, 16:00
Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Aceasta și-a lansat în weekend  cartea „Da, sunt cea mai bună!” și  spune că cel mai frumos capitol al cărții este acela legat de povestea de iubire dintre ea și Laurențiu Reghecampf, în care ea a crezut până la capăt.

Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

”În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până acum  am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am uitat de mult, eu am învățat să iert.

”Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!

Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul dom soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă. Eu știam și am știut dintotdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și: Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Anamaria Prodan: „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”