Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu: „Situația e una clară”

Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta şi soţul ei au ajuns în instanță, ca urmare a declarațiilor făcute de jurnalistă, cum că ar fi fost agresată de către iubitul grec.

15 iul. 2022, 22:57
Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu: „Situația e una clară”
Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu

Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu. Cristian Bala a precizat că cererea de prelungire a ordinului de protecție a fost respinsă, asta după ce inițial vedeta a avut un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Ce spune avocatul lui Nikos Papadopoulos despre acuzaţiile Adrianei Bahmuţeanu

Mai mult de atât, după ce întreaga situație a fost analizată s-a ajuns la concluzia că Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către cântărețul de origine greacă cu care are o relație de mai multă vreme.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

În momentul acesta s-a soluționat cererea de prelungire formată de către Parchet pentru doamna Bahmuțeanu, desigur că a fost respinsă. Situația e una clară, în sensul că a existat o declarație inițială formulată de dumneaei.

Doamna Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație inițial, poliția s-a deplasat la fața locului, poliția emite un ordin de protecție provizoiu, după completarea unei documentații specifice, iar ulterior se formulează de către Parchet în mod legal cerearea de prelungire a acestei măsuri de protecție, care în cazul de față nu s-a prelungit, Instanța de Judecată a respins cererea Parchetului formulată de doamna Bahmuțeanu, căci în realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, nu a existat nicio amenințare, cam așa este situația”, a spus avocatul lui Nikos Papadopoulos, la Antena Stars.