Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au luat decizia neașteptată cu doar câteva luni înainte de nuntă. „Vă îndemnăm și pe voi să faceți cum simțiți”

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit, în cele din urmă, fericirea în brațele lui George Restivan, partenerul său de viață și sunt mai fericiți ca oricând.

15 iun. 2023, 08:37
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au luat decizia neașteptată cu doar câteva luni înainte de nuntă. „Vă îndemnăm și pe voi să faceți cum simțiți”
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la o biserică din Ucraina, iar în toamnă vor face și petrecerea de nuntă.

Ca să arate așa cum își dorește în ziua marelui eveniment, Adriana Bahmuțeanu, dar și soțul ei au decis să apeleze la niște proceduri estetice. E vorba de o procedură pentru corectarea pleoapelor. Au apelat la un doctor foarte bun care să efectueze această intervenție fiindcă, așa cum spune prezentatoarea, cu sănătatea nu te poți juca.

Citește și Mihaela Bilic dezvăluie secretul pentru copii deştepţi şi „bine crescuţi”. Ce nu trebuie să lipsească din meniul zilnic

Adriana Bahmuțeanu le-a transmis cuplurilor să fie mereu transparente și să se ajute în orice situație.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație…de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, să vă corectați împreună micile defecte și sa va îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

Cine merge la nuntă la Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu nu vrea o nuntă mare, ci doar cu familia și persoanele apropite. Când vine vorba de darul de nuntă, vedeta spune că nu vrea ca oamenii să vină cu bani sau cadouri, ci doar să vină.

Citește și Jador le-a transmis fanilor că a ajuns la final de carieră, de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu starea de sănătate a manelistului: „Dacă nu o să mai fiu…”

„Vom avea maxim 100 de invitați, doar prietenii foarte apropiați. O să fie o petrecere doar cu prietenii cu care o să ne simțim bine. Dacă are, are, dacă nu, aia e. Nu facem cu plicul.(…) Nu conteaza numărul, calitatea. Nu ne interesează (n.r. darul de nuntă). Nu avem nicio așteptare.”, a mai spus vedeta pentru un post de televiziune.