Jador le-a transmis fanilor că a ajuns la final de carieră, de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu starea de sănătate a manelistului: „Dacă nu o să mai fiu…”

Jador și-a anunțat fanii că își ia adio de la carieră, din cauza problemelor de sănătate. Celebrul manelist se află pe patul de spital.

14 iun. 2023, 23:27
Jador le-a transmis fanilor că a ajuns la final de carieră, de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu starea de sănătate a manelistului: „Dacă nu o să mai fiu…”
Jador a ajuns, din nou, pe patul de spital. Cariera s-a a ajuns la final

Jador a transmis un mesaj la care nimeni nu se aștepta, de pe patul de spital. Manelistul își încheie cariera, din cauza problemelor de sănătate. Acesta a luat decizia, după ce s-a consultat cu echipa sa, de a-și pune cariera pe locul doi.

Chiar dacă nu a spus despre ce este vorba, a adat de înțeles că se confruntă cu un diagnostic destul de grav. În acest moment, cea mai mare dorință a sa este ca Dumnezeu să-l țină în viață pentru încă câteva evenimente și pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit.

Citește și: Jador a leşinat în timpul unui concert. Cu ce probleme se confruntă manelistul: „Sper să nu fi reapărut”

„Va anunt cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023
Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei!
Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!
ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞!
In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj😞 aveți grija de sănătatea voastra!”,  a scris manelistul, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Jador s-a îmbolnăvit. Ce mesaj le-a transmis manelistul fanilor: „Îmi este rău de nu mai pot”

„Fratele meu drag Dumnezeu să fie cu tine și să treci cu bine peste orice obstacol al vieții Dumnezeu să te binecuvinteze să te întărească și să-ți duci cariera mai departe merită să mergi mai departe pentru că ești un tânăr talentat cu har de la Dumnezeu”, i-a transmis celebrul Liviu Puștiu.

De Paște, Jador a ajuns, de urgență, la spital. O mulțime de fani i-au transmis mesaje de susținere, pentru care artistul le-a mulțumit și le-a transmis că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

Prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, le-a transmis un mesaj clar fanilor săi: „Dacă s-ar fi putu da mai multe detalii despre starea lui Ionuț Jador, să fiți sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau, chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci ați putea să spuneți o rugăciune, poaate trece mai ușor plin clipele astea”.