Ioniţă de la Clejani, ieşire furioasă după ce Fulgy a fost arestat: „L-am rupt şi l-am băgat în gunoi. Unii oameni sunt veninoşi”

Iniţă de la Clejani a ajuns la capătul puterilor. Bărbatul a clacat din cauza necazurilor pe care i le-a provocat Fulgy în ultima perioadă şi şi-a vărsat furia pe ce a avut la îndemână.

16 iun. 2021, 17:07
Ioniţă de la Clejani, ieşire furioasă după ce Fulgy a fost arestat: „L-am rupt şi l-am băgat în gunoi. Unii oameni sunt veninoşi”

Ioniţă de la Clejani, ieşire furioasă. Artistul a declarat că, din cauza disperării, a recurs la un gest necugetat. Şi-a smuls interfonul de la poartă şi l-a aruncat la gunoi.

Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să le daţi niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Cristi Brancu

Citeste si Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani. Ce a putut să-i spună despre fiul Fulgy

Reamintim că Fulgy a ajuns după gratii după o serie de amenințări pe care le-a lansat pe internet la adresa mai multor persoane publice, printre care și la adresa tatălui său. Chiar tatăl său a fost cel care l-a reclamat la Poliţie, după cum se arată în comunicatul oficial al Poliției.

În urmă cu câteva săptămâni, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost prins sub influența substanţelor halucinogene, în timp ce se afla la volan. Ulterior, tânărul de 23 de ani a lansat acuzații grave la adresa lui Alex Velea și la adresa artiștilor de la Golden Boy Society, despre care a spus că au consumat substanțe interzise, iar motivul pentru care testul facut de polițiști a ieșit pozitiv este pentru că ar fi stat în aceeași încăpere cu aceștia și ar fi inhalat involuntar.

De atunci și până în prezent, situația a devenit din ce în ce mai controversată, iar Fulgy a lansat un atac furibund la adresa lui Alex Velea și a familiei lui, lucru care l-a facut pe Ionița de la Clejani să își reclame propriul fiul la Poliție.

Citeste si Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor