Adriana Bahmuțeanu va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta vedetei cu americanul George Restivan

Adriana Bahmuțeanu va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Cel care o va duce pentru a doua oară în fața altarului este un american care a venit din California special pentru a-i cuceri inima.

22 oct. 2022, 18:56
Adriana Bahmuțeanu va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta vedetei cu americanul George Restivan

Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de americanul George Restivan și se pregătește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă.

Citește și Adriana Bahmuțeanu şi logodnicul ei îşi doresc un copil. La ce nume s-au gândit cei doi: „Da, ne mărim familia”

Vedeta este îndrăgostită până peste cap de californianul care a venit în România special pentru ea și care a cerut-o de soție chiar la prima lor întâlnire.

Cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere pe Adriana Bahmuțeanu care nu se aștepta să primească o astfel de propunere pe troturarul din fața casei sale.

După trei luni de relație, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut în luna iulie, o logodnă la biserică, iar acum toată lumea așteaptă marele eveniment însă vedeta nu se grăbește.

Planurile celor doi porumbei au fost date peste cap de criza energetică cu care se confruntă întreaga Europă așa că Bahmu a hotărât să amâne momentan fericitul eveniment care va avea loc cel mai probabil în primăvară

„Nunta o să fie! Acuma cu criza financiară, cu facturile, scumpirea la energie, e complicat. Ce ne facem dacă ne vine o factură de aia de sute de mii de euro? În America nu fac, pentru că avem mulți prieteni aici care nu pot veni acolo. Așteptăm să treacă criza financiară!

În primăvară jucăm la nuntă, să treacă criza facturilor! Nu vrem nuntă cu stres, că trebuie să stingem lumina la ora 10! O să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine!”, a spus fosta jurnalistă, pentru Click!.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început după ce americanul a văzut-o pe vedetă într-un fimuleț al clarvăzătoarei Carmen Harra, pe care cei doi îndrăgostiți au ales-o să le fie nașă.

„Carmen Harra este cea care ne-a făcut cunoștință, întâmplător. Eu am pus ochii pe Adriana, mă uitam la un live pe net de al doamnei Carmen Harra, prin primăvară așa, și atunci am zis să merg la București cu un pachet să-l duc. M-am oferit eu că am o treabă pe la București, dar eu vroiam să mă bag în seamă cu Adriana!

M-am uitat la video-urile ei unde spunea că nu mai sunt meșteri în țara asta să-i bată un cui și atunci mi s-a aprins beculețul! Hai că merg la Bucuresti că aș vrea s-o cunosc!”, a declarat George Restivan.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT. Vedeta este la cuțite cu fostul său iubit: ”Mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut”