Adriana Bahmuțeanu, victorie după victorie în procesul cu Victoraș Micula. Câți bani e nevoit să scoată din buzunar milionarul

Adriana Bahmuțeanu obține victorii pe bandă rulantă în procesul cu Victoraș Micula, dar milionarul nu cedează deloc. Acum un an, Micula a pierdut procesul împotriva vedetei și a trebuit să plătească daune morale de 10.000 de lei.

29 feb. 2024, 20:42
Adriana Bahmuțeanu, victorie după victorie în procesul cu Victoraș Micula. Câți bani e nevoit să scoată din buzunar milionarul

Cu toate acestea, milionarul nu se lasă. Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula în primă vază, în ianuarie 2024, dar acesta a făcut apel. A fost nemulțumit de soluția Tribunalului București care i-a respins cererea de chemare în judecată. Adriana Bahmuțeanu a câștigat din nou în februarie.

După ce a pierdut procesul deschis împotriva Adrianei Bahmuțeanu, nemulțumit de soluția primită, Victoraș Micula a făcut o nouă acțiune la Curtea de Apel București, având ca obiect: acțiune in raspundere delictuală, la fel ca și în procesul precedent. Apelul milionarului a fost respins ca nefondat și trebuie să plătească iar cheltuieli de judecată.

Citește și Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor Al Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal

„Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul-reclamant la plata cheltuielilor de judecată către intimata-pârâtă în sumă de 7.000 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 8.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

De ce a decis Victoraș Micula să o dea în judecată pe Adriana Bahmuțeanu

Scandalul dintre cei doi a pornit în urmă cu doi ani, când Adriana Bahmuțeanu a făcut o postare dură despre fiul lui Viorel Micula.

‘Ca sa înțelegeți cât de mare e sfidarea, băiatul ăsta de bani gata a ajuns și în presa internațională, dar nu pentru vreo realizare personală ci fiindcă și-a spălat mașina cu șampanie scumpă!!! Ce au uitat ziariștii sa precizeze e faptul că frații Micula, cetățeni suedezi și apropiați ai PNL-ului, au reușit la un moment dat chiar să blocheze activele statului roman într-un proces de răsunet, în care cereau despăgubiri de 400 de milioane de euro de la România!

Pe care le-au și primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!!! Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. La așa sume, ce mai contează cu ce speli anvelopele, să curga șpritul, trăiasca banii de la stat!!!’, a scris Adriana Bahmuțeanu atunci.

Citește și Clipe de coșmar pentru Mădălina Ghenea! Frumoasa româncă a ajuns pe patul de spital: „Corpul meu m-a lăsat. Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale”

Așadar, Victoraș Micula a decis să o dea în judecată pe Adriana Bahmuțeanu pentru niște declarații pe care el le-a interpretat drept calomnii. Judecătorii, însă, i-au respins cererea.