Clipe de coșmar pentru Mădălina Ghenea! Frumoasa româncă a ajuns pe patul de spital: „Corpul meu m-a lăsat. Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale”

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Vedeta a ajuns pe patul de spital, fiind nevoită să își anuleze proiectele din acestă perioadă.

29 feb. 2024, 19:34
Clipe de coșmar pentru Mădălina Ghenea! Frumoasa româncă a ajuns pe patul de spital: „Corpul meu m-a lăsat. Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale”
Clipe de coșmar pentru Mădălina Ghenea! Frumoasa româncă a ajuns pe patul de spital: „Corpul meu m-a lăsat. Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale”

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă nu numai românii spun asta, ci un mapamond întreg. Mădălina Ghenea a reușit să depășească granițele țării noastre și să se facă remarcată la nivel global.

Din păcate, acum, vedeta nu trece prin cele mai fericite clipe, deoarece a ajuns de urgență pe patul de spital, necesitând îngrijiri medicale. Aceasta și-a informat fanii de pe social media că este obligată să ia o pauză de la toate proiectele și colaborările pe care le avea programate pentru această perioadă.

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Cum au ajuns din nou împreună, la șapte ani de la despărțire

Recent, Mădălina Ghenea a comunicat urmăritorilor săi de pe Instagram că se vede nevoită să ia o pauză de la toate angajamentele legate de prezentări de modă, ședințe foto și orice altă apariție publică.

Se spune că dacă nu îți acorzi timp să te odihnești, corpul tău va lua singur acest timp, o învățătură pe care Mădălina Ghenea a simțit-o pe propria piele. Cea mai probabilă cauză a acestui colaps este epuizarea fizică și psihică, combinată cu o încărcare excesivă de sarcini. Corpul actriței a cedat sub presiune. Cu toate acestea, Mădălina încearcă să rămână optimistă și să găsească aspectele pozitive și constructive ale situației. Într-un mesaj emoționant postat de pe patul de spital, românca își exprimă recunoștința față de medicii și personalul din spital care au avut grijă de ea.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.” este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Originară din Slatina, în urmă cu ani buni,  Mădălina Ghenea s-a stabilit în Italia, unde și-a construit o carieră în televiziune și actorie. În presa din străinătate, românca este descrisă ca fiind un exemplu de femeie împlinită, o mamă fericită și o actriță cu o carieră de succes. De departe, cele mai multe apariții în presă sunt rezervate pictorialelor incendiare, dar și speculațiilor privind secretele din spatele siluetei sale perfecte.

Citește și: Anghel Damian, despre Mădălina Ghenea: „Orice bărbat are fantezia asta”. Iubitul lui Theo Rose a făcut mărturisiri surprinzătoare