Adriana Iliescu, de Ziua Mamei: „Nu acord interviuri, am probleme cu şcoala, cu fetiţa…”

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, nu are motive de bucurie de Ziua Internaţională a Femeii. 

RomaniaTV.net
08 mart. 2016, 09:56
Adriana Iliescu, de Ziua Mamei: „Nu acord interviuri, am probleme cu şcoala, cu fetiţa…”

Azi este Ziua Mamei, iar reporterii au vrut sa ii ureze „La multi ani” celei mai batrane mame din Romania, dar reactia Adrianei Iliescu a fost una neaşteptată. „Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu ajutata”, ne-a declarat acesta, apoi a incheiat subit convorbirea.

Citeşte şi Adriana Iliescu, în faţa instanţei pentru a-şi recupera averea de la bunici

Constienta ca sfarsitul ii este aproape, Adriana Iliescu si-a luat deja toate masurile pentru a se asigura ca singurul sau copil va ramane cu tot ceea ce a agonisit ea o viata. Tocmai de aceea, profesoara a lasat un testament.

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica. Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.