Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul cu ANAF

Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România trece printr-o situaţie extrem de grea. În vârstă de 82 de ani, femeia pierdut procesul cu ANAF-ul, pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru.

13 apr. 2021, 14:52
Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul cu ANAF
Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul cu ANAF

Adriana Iliescu, executată silit. În luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF. Din nefericire pentru ea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză şi a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa de timbru.

Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii„, se arată în decizia judecătorească.

Citeşte şi: Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Adriana Iliescu, executată silit

Adriana Iliescu poate ataca hotărârea instanței în termen de 10 zile de la decizie. Femeia și-a dorit mult să-i lase moștenire fiicei sale, Eliza, o bucată de teren situată în Bălcești, Vâlcea (casa părintească a Adrianei).

Fosta profesoară se judecă cu rudele ei încă din 2004 pentru că acestea au vândut toată suprafața de teren și părțile comune, motiv pentru care i-au îngreunat Adrianei Iliescu accesul la proprietatea sa, potrivit Wowbiz.ro.

Cum se descurcă Adriana lliescu şi fiica ei, în plină pandemie

Adriana lliescu

se află la o vârstă venerabilă, de 82 de ani, ceea ce o face mai vulnerabilă în faţa bolii, dar încearcă să se protejeze de virus, atât pe ea, cât şi pe fiica ei.

Femeia mărturiseşte că ea şi fiica ei sunt sănătoase, iar Eliza o surprinde extrem de plăcut cu rezultatele la şcoala online, pe care o urmează acum toţi copiii.

Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă.

Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu pentru Fanatik.