Adriana Săftoiu: Sunt furioasă! N-am nicio legătură cu numirea lui Marian Munteanu

Adriana Săftoiu s-a declarat furioasă în legătură cu situaţia creată de candidatura lui Marian Munteanu din partea PNL şi neagă orice legătură dintre ea şi această propunere. Mai mult, ea susţine că s-a împotrivit prezentării lui Marian Munteanu ca reprezentant al societăţii civile.

18 apr. 2016, 07:28
Adriana Săftoiu: Sunt furioasă! N-am nicio legătură cu numirea lui Marian Munteanu

„Sunt furioasa! Nu mai e nimic de zis! Alea iacta est!”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook. Reacţia ei a venit după ce apăruseră speculaţii că ideea promovării lui Marian Munteanu ca şi candidat PNL la Primăria Capitalei i-ar aparţine. 

Adriana Săftoiu a negat această variantă într-un răspuns la o postare pe Facebook, iar apoi a făcut acest răspuns şi mai vizibil, publicându-l pe propria pagină.

„Răspunsul meu pentru colegii mei de generatie la bănuiala că as fi avut vreo legătură cu această numire (de vazut postarea Romanitei Constantinescu): Nu, n-am nici o legatura cu aceasta numire. E deja asumată persoana care l-a condus in birourile PNL. Ba din contră, in sedinta unde a fost validat – COU – am fost singura persoana care am spus ca nu e cazul sa fie prezentat ca o persoana reprezentând „societatea civilă”, ca a candidat fara succes in 1992 si nu a avut nici o rezervă să devină candidatul partidului lui Măgureanu, drept urmare are un aspirant trecut politic. Despre cat de ametitoare a fost promovarea lui din seful ASCR – asa l-am cunoscut inainte de 1989, fiind anul II, el anul III- seful Ligii Studentilor, pănâ în ziua de astăzi nimeni nu a clarificat misterioasa „transformare”. Când spun clarificat, am in vedere faptul că, din păcate, colegii mei (adaug aici, PNL) vor „dovezi” pentru ceea ce se spune că ar gândi. Textele lui M Munteanu li se par insuficiente. Vor fapte, probabil! Din fericire, până acum nu s-au materializat aceste „texte””, a scris Adrian Săftoiu pe Facebook.

Adriana Săftoiu dezvăluise cu câteva zile în urmă că ea acceptase să candideze pentru Primăria Capitalei din partea PNL după retragerea lui Ludovic Orban. Însă până să devină publică numirea sa, a apărut nominalizarea lui Marian Munteanu. 

Citeşte şi: Adriana Săftoiu, dezvăluiri din culisele PNL: Luni am acceptat să candidez la Primăria Capitalei. Apoi a apărut Munteanu