Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, încântată că va deveni mamă. Ea a postat o nouă fotografie în ipostaza de gravidă

Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a postat o fotografie cu ea gravidă. Artista apare fericită în această ipostază şi a declarat că abia aşteaptă momentul în care va deveni mamă.

19 mai 2023, 09:15
Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, încântată că va deveni mamă. Ea a postat o nouă fotografie în ipostaza de gravidă

Adriana Simionescu a postat o fotografie cu ea gravidă, imaginea arătând cât de fericită este artista în acest moment. Adriana mai are puţin până când va naşte, iar nerăbdarea creşte pe măsură ce se apropie momentul în care va aduce pe lume o fetiţă.

Citeşte şi Tudor Chirilă, despre mutarea din țară: „Măcar din curiozitate. Să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate”

Aadriana a mărturisit că termenul estimativ pentru naşterea copilului este 1 iulie și a recunoscut că a ales să nască prin cezariană, urmând sfatul primit din partea medicului specialist.

„Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd. Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă ea nu va dormi la început în cameră pentru că va fi bebe și atunci are nevoie de toată atenția mea. I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei”, a declarat Adriana Simionescu pentru Spynews.ro.

Citeşte şi Momente de cumpănă pentru Sorina Guță. Cântăreața a fost răpusă la pat și abia mai vorbește. ”Nu mă simt deloc bine”

Fata lui Adi Minune spune că, după naştere, abia aşteaptă să revină în studio, la activitatea ei obişnuită, şi că, dacă va fi posibil, ar dori să îşi ia şi fetiţa cu ea, atunci când va lucra.

„O să urmez și sfatul medicului, iar dacă el zice să nu o iau pe studio, atunci nu va merge, dar eu nu voi lăsa nici muzica indiferent de ce se întâmplă”, a spus Adriana Simionescu.