Momente de cumpănă pentru Sorina Guță. Cântăreața a fost răpusă la pat și abia mai vorbește. ”Nu mă simt deloc bine”

Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță, trece prin momente extrem de dificile. Problemele de sănătate au răpus-o la pat pe cântăreață și abia dacă mai vorbește.

19 mai 2023, 08:58
Momente de cumpănă pentru Sorina Guță. Cântăreața a fost răpusă la pat și abia mai vorbește. ”Nu mă simt deloc bine”
Momente de cumpănă pentru Sorina Guță. Cântăreața a fost răpusă la pat și abia mai vorbește.

Momente de cumpănă pentru Sorina Guță. Chiar dacă în ultima vreme starea de sănătate a Sorinei Guță părea să fie una din ce în ce mai bună, problemele au reapărut, iar acum artista este din nou răpusă la pat.

Citește și Sorina Guță trece prin momente grele din cauza problemelor la inimă. Manelista încă nu poate merge în Turcia pentru operație

Momente de cumpănă pentru Sorina Guță

Prima soție a lui Nicolae Guță se confruntă de ceva timp cu grave probleme de sănătate pentru care ar fi trebuit să se opereze în Turcia, însă medicii au decis să amâne operația deoarece cântăreața nu ar fi rezistat intervenției.

Văzând că starea sa de sănătate este una bună artista a decis să nu mai facă deloc intervenția respectivă, iar acum din păcate, se confruntă cu probleme și mai grave la inimă și plămâni.

”Nu sunt prea bine din cauza bolii mele. În ultima vreme nu mă simt deloc bine. Acum două luni mă simțeam mai bine, dar acum mă descurc foarte greu. Am aceleași probleme ca și în trecut. Trebuie să stau iar la pat, sunt nevoită să port masca de oxigen”, a spus Sorina Guță pentru Spynews.ro.

Acum, pentru a-și ține cât de cât boala sub control și pentru a-și alina durerile, Sorina Guță ia o mulțime de medicamente. Mai mult, în ultima vreme, cântăreața a devenit dependentă de masca de oxigen pe care trebuie să o poarte tot timpul la gură pentru a putea respira.

Sorina Guță s-a resemnat și spune că nu mai e nimic de făcut decât să respecte cu strictețe sfaturile medicilor și să aibă grijă de ea cât de mult posibil.

”Am multe medicamente pe care trebuie să le iau, mediacamente de tensiune, boala asta ce o am eu… Nu avem ce face, trebuie să mergem înainte că nu avem ce face”, a mai spus Sorina Guță.

Medicii spun că singura șansă pentru ca Sorina Guță să aibă o viață oarecum normală este operația. Dacă artista se va decide din nou să facă intervenția, atunci medicii turci îi vor schimba valva principală de la inimă care pompează sângele și duce oxigenul în plămâni.

Citește și Sorina Guță, intervenție chirurgicală dificilă în Turcia. Momente grele pentru cântăreață: „Trebuie schimbată valva principală”