Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: „Mă gândeam să mă sinucid!”. Cine a salvat-o în ultimul moment

Adriana Trandafir, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a dezvăluit că a vrut să se sinucidă, după ce a pierdut totul, într-o singură noapte.

17 nov. 2022, 15:54
Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: „Mă gândeam să mă sinucid!”. Cine a salvat-o în ultimul moment
Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: "Mă gândeam să mă sinucid!". Cine a salvat-o în ultimul moment

Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: „Mă gândeam să mă sinucid!”. Artista a mărturisit că a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor după ce a aflat că bărbatul pe care îl iubea s-a însurat cu o altă femeie.

„Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul! Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta! În noaptea în care am aflat am albit!”, a declarat Adriana Trandafir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă. Cum a fost surprinsă actrița la mormântul Stelei Popescu: Gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

„Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care doi ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la Teatrul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a mai mărturisit actriţa.

Citeşte şi: Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă: ”Am crezut că sunt singură aici”

Adriana Trandafir a mai dezvăluit că la divorțul de primul soț a fost trădată de chiar tatăl său, martor la proces, iar instanța i-a luat copilul fără drept de apel!

„Unul dintre cele mai grele momente, despre care nu pot să vorbesc niciodată întru totul, a fost faptul că, după divorț, instanța de pe pământ mi-a luat dreptul de a-l crește pe Ștefan. Iar faptul că tatăl meu a fost martor împotriva mea la proces a fost îngrozitor. El a plecat împreună cu soțul meu după mărturie și eu am rămas singură pe scările tribunalului, fără copilul meu. De la 18 ani lucrurile s-au îndreptat, a venit el la mine. Nu am mai vorbit cu tatăl meu mult timp, pentru că a pus mâna pe Biblie și a zis că-mi poate lua copilul. De dragul lui Ștefan am făcut tot posibilul ca relația dintre mine și tatăl lui să fie una civilizată”, a mai spus Adriana Trandafir.