Adriana Trandafir şi-a dorit să moară, când a fost infectată cu Covid-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Adriana Trandafir a trecut prin momente de groază în urmă cu patru luni, când a fost infectată cu Covid-19. Actriţa a stat în spital o perioadă îndelungată, până când testele au ieșit negativ, trecând printr-un adevărat calvar.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 05:12
Adriana Trandafir şi-a dorit să moară, când a fost infectată cu Covid-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Atât ea, cât și soțul ei au fost internați, existând momente în care a crezut că va muri, însă a fost o experiență dată de Dumnezeu pe care a putut să o ducă, până la urmă.

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit.

Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții.

A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul’‘, a spus Adriana Trandafir la „Acces Direct’.