Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

Vedetele Antenei sunt extrem de panicate, după ce câteva dintre ele au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Printre ele se numără Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, dar şi Ozana Barabancea. Până la acest moment, Andreea Bălan se poate considera norocoasă, deoarece testul a ieşit negativ.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 13:02

Ironia sorţii face ca fix Ozana, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva”, să fie infectată cu Covid-19, deşi până acum câteva zile posta mesajul „Covid nu există”, într-o formă sau alta.

În urmă cu câteva ore, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o rugăciune.  „Rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David) Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea.

Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu„, a scris Ozana pe Internet.

Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Vedetele care au intrat în contact cu artistul vor fi testate pentru coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați. Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a acuzat simptome timp de câteva zile. Duminică a sărbătorit ziua de naștere a soției sale Duminică, 14 iunie, artistul și-a sărbătorit soția, care a împlinit 49 de ani.

Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună „LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!„, scria artistul pe pagina personală de Facebook.

âCiteşte şi: Marcel Pavel are coronavirus. Artistul a fost luat cu izoleta şi dus la spital

Artistul ştia că ar putea fi infectat cu noul coronavirus pentru că a avut câteva probleme medicale însă a considerat că este o simplă răceală pe care a luat-o în timp ce filma pentru un show de televiziune. Totuși, știind că are o fetiță de numai 7 ani, artistul a vrut să fie precaut și și-a făcut testul de coronavirus care iară aseară a ieșit pozitiv. Medicii au început deja să îi administreze un tratament împotriva SARS Cov2. Artistul a avut mai multe apariții la tv în ultima vreme. S-a prezentat în platourile de filmare ale unor emisiuni celebre unde și-a promovat noua lui piesă. A intrat așadar în contact cu mai multe vedete dar și jurnaliști care, conform procedurii, ar trebui acum testați, conform România TV.