Adriano, fostul mare vârf de la Inter Milano, s-a despărțit de soția lui la 24 de zile de la căsătorie. Care a fost motivul

Adriano a fost logodit cu Micaela din 2015, însă pe 9 noiembrie, Adriano a cerut-o pe aceasta de soție. La aproape o lună de la fericitul eveniment, cei doi și-au spus adio.

05 dec. 2022, 22:58

Adriano a fost logodit cu Micaela din 2015, însă pe 9 noiembrie ce doi au hotărât să își unească destinele. Totul se derula foarte frumos între cei doi, până la un moment dat când după un meci de la Mondial, cei doi și-au spus adio.

De ce s-au despărțit cei doi

Între cei doi lucrurile păreau că merg foarte bine până când Adriano s-a dus la niște prieteni, în sudul Braziliei pentru a urmări meciul de Mondiale dintre naționala țării sale și Elveția. Micaela nu a fost la del de fericită și a decis să pună punct relației. Ba mai mult a anulat și petecerea de nuntă.

Adriano și Micaela Mesquita urmau să facă o petrecere de nuntă în următoarele zile, la care trebuiau să participe familiile și prietenii foarte apropiați.

Cei doi au fost, însă, nevoiți să-și anunțe apropiații că petrecerea nu va mai avea loc.

Cei doi au încetat imediat să se mai urmărească reciproc pe rețelele de socializare, Mai mult,  fosta parteneră de viață a lui Adriano a șters toate pozele în care apărea alături de fostul star al lui Inter Milano și al echipei naționale a Braziliei.

Citește și : Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă

Relația lor a fost una presărată cu multe certuri și împăcări. În cei aproape zece ani de relație, cei doi s-au certat și s-au împăcat de cel puțin cinci ori. Adriano  s-a retras din fotbal în 2016 la 34 de ani și 48 de selecții cu Brazilia, a jucat de-a lungul carierei la Flamengo, Inter Milano, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, Roma, Corinthians, Athletico Paranaense și Miami United.

Citește și : Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”