Adriean Videanu îl provoacă pe Victor Ponta la un duel politic VIDEO

Liderul PDL Adriean Videanu, vrea o confruntare unu la unu cu premierul şi copreşedintele USL Victor Ponta pe tema programului de guvernare.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 17:48
Adriean Videanu îl provoacă pe Victor Ponta la un duel politic VIDEO

Vasile Blaga spunea marţi că preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, poate fi una dintre propunerile ARD pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare din 9 decembrie. Videanu îşi ia în serios rolul de posibil viitor prim ministru şi îl provoacă pe premierul în funcţie, Victor Ponta, la un duel politic.

De mai bine de 6 luni singura soluţie a domnului Victor Ponta este atacul la persoană. Dacă Victor Ponta este un bărbat politic, ar accepta provocarea mea: haideţi, ca oamenii să înţeleagă exact soluţiile noastre, haideţi la o întâlnire directă, domnule Ponta. Dumneavoastră cu soluţiile pe care le propuneţi, eu cu soluţiile Alianţei România Dreaptă, ca oamenii să poată să deceleze şi să discearnă care sunt soluţiile corecte pentru ei. Ca să poată să-şi dea votul în cunoştinţă de cauză„, este mesajul lui Adriean Videanu pentru şeful Executivului, care a fost difuzat pe pagina de Facebook a ARD.tv.

Fostul ministru al Economiei spune că la dezbatere ar putea participa şi specialiştii pe domenii ai ARD, faţă în faţă cu miniştrii din cabinetul Victor Ponta. „Dovediţi că sunteţi un bărbat politic şi acceptaţi provocarea noastră„, încheie Adriean Videanu.