Aeronavele rusești cad ca muștele. Un avion de vânătoare s-a prăbușit peste o casă în Siberia

În ultima vreme, aeronavele rusești cad mai ceva decât muștele. Un avion de vânătoare s-a prăbușit peste o clădire rezidenţială dintr-un oraș din Siberia.

23 oct. 2022, 15:27
Aeronavele rusești cad ca muștele. Un avion de vânătoare s-a prăbușit peste o casă în Siberia

Aeronavele lui Putin cad una câte una. Un avion de vânătoare s-a prăbuşit duminică, peste o clădire rezidenţială din orașul Irkutsk, din Siberia.

Citește și Creşte numărul morţilor în cazul prăbuşirii avionului militar peste un bloc, în Rusia. Cel puţin 13 decese, între care trei copii. VIDEO cu momentul impactului

Autoritățile locale au transmis că în aceste momente, nu știu dacă în urma accidentului aviatic au rezultat victime.

„Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk”, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

Avionul de vânătoare Su-30 s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse.

Reamintim că pe data de 17 octombrie, un avion militar Su-34 s-a prăbușit peste un bloc aflat în orașul Yeysk din Regiunea Krasnodar. În urma teribilului accident, cel puţin 13 persoane au murit, între care trei copii, a anunțat de ministrul adjunct al Sănătății al Rusiei, Alexei Kuznetsov.

În urma incidentului, 19 persoane au fost rănite, iar alte 68 au fost salvate din imobilul în flăcări, inclusiv cu ajutorul scărilor.

Potrivit Ministerului Apărării de la Moscova, accidentul s-a produs din cauza unui incendiu produs la motorul aeronavei. Se pare că aceasta era încărcată cu armament.

Citește și Dezvăluire gravă făcută de ministrul britanic al Apărării: „Un avion rusesc a tras o rachetă spre un avion britanic, deasupra Mării Negre”