Afacerea pe care o au Adela Popescu și Radu Vâlcan! Sumele uriașe pe care le-au câștigat în ultimii ani

Adela Popescu și Radu Vâlcan se înțeleg de minune și împreună au reușit să dea lovitura în afaceri. Cei doi prezentatori tv dețin o firmă care le aduce un profit substanțial.

02 feb. 2023, 22:28
Afacerea pe care o au Adela Popescu și Radu Vâlcan! Sumele uriașe pe care le-au câștigat în ultimii ani

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună trei copii. Pe lângă faptul că au o carieră de succes în televiziune, cei doi soți au și o afacere împreună care le aduce venituri substanțiale.

Citiți și: Adela Popescu, dezvăluiri şocante: „Am dormit într-o morgă. Şi erau colocatari acolo” 

Afacerea impresionantă pe care o are Adela Popescu cu Radu Vâlcan

Fosta prezentatoare a emisiunii  Vorbește Lumea de la Pro TV, și Ralu Vâlcan, gazda show-ului Insula Iubirii de la Antena 1, se pare că au dat lovitura în afaceri.

Este vorba de Takamaka, o companie care se ocupă cu activități ale agențiilor de publicitate, conform fanatik.ro Afacerea a fost profitabilă încă din 2016, atunci când au înființat firma.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un profit uriaș de pe urma firmei lor. În șapte ani, aceștia au reușit să aibă un profit de aproape 3,5 milioane de lei, adică în jur de 700.000 de euro.

Conform datelor înregistrate de ANAF, anul 2021 este și cel mai bun din istoria companiei deținută de cei doi prezentatori TV. Datele oficiale arată că firma a obținut o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de lei (peste 300.000 de euro), în creștere cu 33% față de anul fiscal anterior.

Singurul an care nu a fost profitabil a fost anul 2020, cel în care pandemia a afectat toate afacerile. Atunci, firma Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a scăzut în plan financiar. Profitul pe care l-a obținut Takamaka în anul 2021 este și el impresionant. Aproape 950.000 de lei, adică în jur de 190.000 de euro, cel mai mare de până acum, cu 44% mai mult decât în 2020.

Citiți și: Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. „Şi pe mine m-a surprins, deşi știam că e ieftin!”