Amalia Belantoni a luat foc! Afacerista a urcat pe un acoperiș în centrul Capitalei! ”De o oră am chemat pompierii!”

Afacerista Amalia Belantoni a fost joi protagonista unui moment care i-a ținut cu sufletul la gură pe locuitorii unui bloc situat în centrul Capitalei, după ce o casă situată lângă restaurantul său a luat foc.

16 nov. 2023, 12:53
Amalia Belantoni a luat foc! Afacerista a urcat pe un acoperiș în centrul Capitalei! ”De o oră am chemat pompierii!”
Afaceristă urcată pe acoperiș în centrul Capitalei!

Afaceristă urcată pe acoperiș în centrul Capitalei! Flăcările imense care îi amenințau restaurantul au speriat-o la culme pe femeia de afaceri care imediat a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Citește și Noi detalii despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. Ce spun procurorii care se ocupă de caz

Afaceristă urcată pe acoperiș în centrul Capitalei!

Însă ajutorul nu a venit atât de repede pe cât se aștepta, așa că femeia de afaceri s-a înarmat cu un extinctor și a urcat pe acoperișul imobilului, unde se află restaurantul său.

De acolo, Amalia Belantoni a sunat din nou la 112 cerând disperată ajutor.

Femeia de afaceri le-a reproșat celor de la dispecerat că deși a trecut o oră de la primul apel niciun pompier nu a intervenit la fața locului.

În imaginile surprinse de către femeia de afaceri se aude pe fundal o sirenă a pompierilor, însă potrivit acesteia, salvatorii nu reușeau să identifice unde are loc deflagrația.

”Alo, pompierii! Arde casa, arde casa și eu am casa lângă ea. Arde casa! În drum domnule, sunteți la 50 de metri, pompierii la 50 de metri sunteți. Mi-a închis telefonul, nu-i posibil (…)Este un incendiu aici la casa de lângă casa mea, restaurantul de lângă, este un fum de nu se poate respira. De o oră am chemat pompierii nimeni nu face nimic în centrul Bucureștiului”, le-a spus Amalia Belantoni celor de la dispecerat.

Acest incident a avut loc la numai câteva ore după ce un incendiu a avut loc, miercuri, în mansarda unei locuinţe de pe Strada Cucuteni din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), intervenţia pompierilor a fost îngreunată din cauza materialelor depozitate în mansardă. Suprafaţa afectată de foc a fost de circa 150 metri pătraţi.

La intervenţie au fost trimise cinci autospeciale de stingere, existând iniţial pericolul propagării focului, precum şi o autoscară, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Citește și EXCLUSIV Amalia Belantoni cere măsuri urgente în agricultură: „E o ruşine să primeşti 20 de lei pentru o capră şi 100 pentru un măgar. Fără ţăranii români, o să muriţi de foame!” VIDEO