Afaceristul român care a decis să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun. „Plănuisem să o cer în dimineața nunții. Dacă zicea ‘da’, o îmbrăcam în mireasă”

Un afacerist din Iași a decis să-și ceară iubita în căsătorie într-un mod ieșit din comun.

11 sept. 2023, 18:50
Afaceristul român care a decis să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun. „Plănuisem să o cer în dimineața nunții. Dacă zicea ‘da’, o îmbrăcam în mireasă”

Beniamin Moisa (24 de ani) şi Ioana Cazacu (22 de ani) sunt împreună de aproximativ un an, iar tânărul afacerist a hotărât să o ceară de soție.

Beniamin e din Erbiceni, județul Iași, iar după terminarea liceului a plecat la Londra, la fratele lui mai mare, unde a pus bazele unor afaceri de succes în domeniul construcțiilor și imobiliarelor. Pe Ioana, care e jurnalistă, a cunoscut-o în București, după ce ea i-a luat un interviu.

Citește și Prezența câte unui polițist în fiecare școală din România, propunerea unui partid politic pentru descurajarea fenomenului infracțional

Afaceristul român care a decis să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun

Tânărul voia să o ceară pe Ioana de soție chiar în ziua nunții, dar până la urmă a făcut cererea ceva mai devreme. „Plănuiam să o cer de soție în Capadoccia, să fie ceva deosebit, dar nu am mai avut timp, pentru că trebuia să ne facem analizele pentru cununia civilă. Așa că am cerut-o în Istanbul, pe Bosfor, a fost frumos. Nu s-a așteptat, ea credea că nu o mai cer. Inițial plănuisem să o cer în dimineața nunții. Dacă zicea «da», o și îmbrăcam în mireasă, ar fi fost chiar ceva ieșit din comun”, a declarat Beniamin Moisa.

Deși nu plănuia să se căsătorească atât de repede, Ioana l-a convins că este femeia alături de care să-și petreacă tot restul vieții. „Eu nu plănuiam să mă căsătoresc până la 30 de ani, dar Ioana mi-a fost alături în niște perioade foarte grele, mi-a demonstrat că mă iubește, este o fată deosebită, nu doar că este frumoasă”, a mărturisit Beniamin.

Beniamin a spus că Ioana a fost alături de el în cele mai dificile momente din viața lui și în acest fel i-a demonstrat că îl iubește peste măsură.

Citește și Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”

„În urmă cu doi ani spuneam într-un interviu: «Succesul adevărat este să ai o familie fericită și să fii iubit de Dumnezeu». Astăzi îmi îndeplinesc acest vis. După aproape un an de absență de pe platformele de social media și nu numai, am decis să împărtășesc acest eveniment important din viața mea. În cele mai grele momente din viața mea mi-am cunoscut viitoare soție, și fiindcă mi-a fost alături când mulți au aruncat cu pietre în mine, m-a sprijinit chiar și în eșecurile mele, am decis să-i ofer fericirea. «Așa că nu mai sunt doi, sunt un singur trup. Deci ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă Matei 19:6»”, a scris Beniamin într-o postare pe contul său de Instagram.